![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bir cevap:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Şu adrese göre; X (sayı) adet DNS'e sahipsiniz. Aşağıdaki ns'leri kaldırın. ns4.domainsite.com. [69.25.212.131 (NO GLUE)] [US] ns3.domainsite.com. [69.25.212.130 (NO GLUE)] [US] ns2.domainsite.com. [216.52.46.185 (NO GLUE)] [US] ns1.domainsite.com. [69.25.212.129 (NO GLUE)] [US] ve aşağıdaki NS'yi ekleyin. NS49.hostgator.com we 24 saatten 48 saate kadar işlemin tamamlanması için bekleyin. İşlem tamamlanın şu linke göre DNS ayarlayın. -- Çevirimde ufak tefek hatalar olabilir,bilginize.
|
Şimdi şöyle bir durum... ns tanımlamak istediğim domain domainsitede kayıtlı. Oradan ben ns1.sitem.com ns2.sitem.com oluşturdum. İP'e yönlendi...
Ancak şöyle bir durumla karşılaştım. Domainsitede kayıtlı bir başka domainimi ns1.sitem.com'a tanımlayamıyorum. Tanımlaya çlışırken Alıntı:
Fakat başka bir yerde kayıtlı olan bir domaine ns1.sitem.com'a yönlendirebiliyorum ve o serverda o domaini çalıştırabiliyorum. Orada herhangi bir sorun çıkmıyor... Domainsitenin hata vermesinin nedenei ne olabilir ? Ne yapmam gerekir...
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/89072-ns-olusturamiyorum-yardim-edebilir-misiniz-onemli.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Webmaster Genel Konular [Arşiv] - Sayfa 4 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-11-21 15:07 | |