Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-05, 06:32
noyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
noyan is an unknown quantity at this point
Standart zayiflama.net için fikir

zayiflama.net sitesi için gelir sağlayacı bir fikirlerinizi alabilirmiyim arkadaslar resmen tıkanmıs durumdayım. Bakış açımı genişletmeye calısıyorum

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-05, 08:24
NeFuSa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yükleniyor...

Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %90/8
NeFuSa has a spectacular aura aboutNeFuSa has a spectacular aura about

Hemen para kazanamazsın, bu mantıkla site açanlar hep hayal kırıklığına uğramıştır. Direk para kazanmak için site açanlar, bir an evvel içerik ekleyip (copy/paste) paraların tıklamalardan gelmesini beklerler. Ama çok beklerler
Para kazanacam diye kendinizi harcayıp heba etmeyin. Kâr edeyim derken zarar edebilirsiniz.
Siteye 15 kişi gireceğini bile bilseniz bilgiğiniz konuda site yapmaktan şaşmayın.

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-05, 14:05
noyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

noyan is an unknown quantity at this point

2006 dan beri uniqe yazılar ekleyerek devam ettiğim bir web sitesi idi simdi değerlendirmek istiyorum, acaba ne yöne gecmeliyim bilemedim.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-05, 14:29
cakirx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ılı ııl ıııı llııllıııııı

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/2
cakirx will become famous soon enoughcakirx will become famous soon enough

şuan piyasada bir çok bitkisel zayıflama ürünleri var bunlarla bi e-ticaret sitesi açabilirsin.

Bayanların en çok rağbet gösterdiği konulardan birisi olduğu için güzel script + tasarım + reklamla zayıflama portalı açabilirsin ki şuan piyasada çok fazla bayanlara yönelik site olmasına rağmen kaliteli içerik her zaman kazandırır.

Bu tarz : http://www.dogrutercih.com/oss-zaman-makinesi.php ufak scriptler yazdırıp sadece bunlar üzerine bir site açabilirsiniz ( ideal kilonuzu bulun , eşinizi test edin tarzında )

Basit projeler ama ama hakkını verdiğiniz zaman size getirisi çok iyi olur

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-06, 14:11
Metin_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Metin_Can is an unknown quantity at this point

Alıntı:
cakirx´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şuan piyasada bir çok bitkisel zayıflama ürünleri var bunlarla bi e-ticaret sitesi açabilirsin.

Bayanların en çok rağbet gösterdiği konulardan birisi olduğu için güzel script + tasarım + reklamla zayıflama portalı açabilirsin ki şuan piyasada çok fazla bayanlara yönelik site olmasına rağmen kaliteli içerik her zaman kazandırır.

Bu tarz : http://www.dogrutercih.com/oss-zaman-makinesi.php ufak scriptler yazdırıp sadece bunlar üzerine bir site açabilirsiniz ( ideal kilonuzu bulun , eşinizi test edin tarzında )

Basit projeler ama ama hakkını verdiğiniz zaman size getirisi çok iyi olur
katılıyorum arkadsım..tavsiye ederim bende..

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-06, 17:29
donjuanyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Blog Entries: 15
Tecrübe Puanı: 1
donjuanyasin is on a distinguished road

cakirx ,güzel tavsiyeler teşekkür ediyoruz..yönelmek lazım bitkisel zayıflama sektörüne =D

Seçenekler
Stil