![]() |
|
|||
|
1) Yahoo nun 4.98$ lık Kampanyası Transfer İçin de Geçerli Mi ?
2) Kampanya Fiyatıyla Bir Kullanıcı Sadece Bir Domain Mi Kayıt Edebiliyor ? Başka Bir Kullanıcı Adıyla ( ama İsim Soyisim Aynı yada İsim Soyisimde Mi Fraklı Olmalı ) +Birde Transfer Yapılamaz Mı ? (Domains price Offer is open to new customers that purchase Domains. Limit one offer per customer, and one use per customer on a single account.) 3) Yahoo , 1and1 ve Godaddy : Unlimited E-Mail Forwarding , Subdomain ve Subdomainlere CNAME Desteği Veriyor Mu ? Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. Herkese Kolay Gelsin... |
|
||||
|
Alıntı:
3- bilmiyorum 2- bi kullanıcıyla ben 2 domain kaydedebildim. daha fazla da olabilir sanırım. ayrı ayrı kullanıcı açıp almayı deneyeceksen eğer şunu söyleyeyim isim soyisim aynı olsa da farketmez. kabul ediyorlar. |
|
|||
|
yahoodan uzak dur derim... ben bir zamanlart hosting almıştım, çıkmak için ödediğim bedel yayın için ödediğim bedeli geçiyordu neredeyse!... Terms kısmını iyice oku ve istediğin an bedel ödemeden domain tarnsferi yapabildiğine emin ol... Ona göre karar ver... aradığın sadece domain ise godaddy, diretci, enom veya bunların resellerlarını kullanabilirsin...
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Godaddy Subdomain Desteği Veriyor Mu ? Veriyorsa Kaç Adet Subdomain Açılabiliyor ?Subdomainlere Cname Ayarı Desteği Var Mı ? WebMail için MX Ayarı Yapılabiliyor Mu?
Yardımcı Olursanız Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler. Kolay Gelsin .... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|