![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Slm Arkadaşlar 5 Şubat itibariyle www.fprot.gen.tr sitesi ile Kayzer.Net Ana Sayfası Üst Bölge Text Reklam karşılığı Sponsorluk Anlaşma imzalanmıştır,(Ana Sayfa üst Bölge aylık Reklam 25 Ytl,Radyo Servisi Aylık 10 dolar )
Bu sponsorluk anlaşmasına göre Fprot.Gen.Tr sitesi Kayzer.Net için Radyo hizmeti sağlayacak Kayzer.Net ise bunun karşılığında Fprot.Gen.Tr Text Reklamını Ana Sayfasında bulunan üç bölümden birine ekleyecektir.(Aslında bizim ilk başta teklifimiz aylık 10 doları ödeyip normal servisi satın almaktı ancak fprot.gen.tr inde kabul etmesi ile sponsorluğun her iki taraf içinde faydalı olcana karar verilmişti) Ancak Fprot.Gen.Tr sitesi anlaşma imzalanması üzerinden 9 gün geçtikten sonra tarafımıza Tüm sitelerin Sponsorluğu iptal edilmiştir şeklinde bir mesaj ile Radyo hizmetinin durdurulduğunu bildirmiş ve sistemi kapatmıştır... Anlaşma kurallarına aykırı herhangi bir cürüm işlenmemesine rağmen sistemi durduran Fprot.Gen.Tr sitesini kınıyor,Radyo servisimizin bikaçgün kapalı kalcanı belirterek sizlerden özür diliyoruz... Anlaşma maddeleri: 1.Müşteriye verilen hertürlü hizmet T.C. Anayasa ve Hukuk kurallarına uygun olmalıdır. 2.Fprot.gen.tr müşterinin kullandığı hüzmetin hatalı kullanımından sorunlu tutulmaz oluşan herhangi bir zararda fprot.gen.tr değil müşteri sorumludur. 3.fprot.gen.tr heray verileri düzenli olarak saklar,Buna rağmen fprot.gen.tr deki veri kaybından sorumlu tutulamaz.Müşteri verileri korumada kendisi sorumludur. 4.Müşteri hertürlü telif hakkına uymak zorundadır.Başkalarına ait döküman ,resim vs şeyleri kullandığında fprot.gen.tr sorumlu tutulamaz.Böyle bir durumda sözleşme fesih hakkı saklıdır. 5.internet üzerinde kişisel bilgilerin paylaşılmasından dolayı ortaya çıkan hertürlü şeyden fprot.gen.tr sorumlu tutulamaz. 6.Hizmetten faydalanan kişi ve/veya kurumlar ödemelerini zamanında ve tam olarak yapmalıdırlarÖdemeler banka havalesi veya paypal yolu ile yapılabilir.Müşteri ödeme süresini geçen her 3 gün için %5 gecikme zammını kabul eder.Ödemeler zamanında veya tam olarak yapılkmazsa fprot.gen.tr hizmetin seviyesinin düşürülmesini veya hizmetin kapatılması hakkı saklıdır. 7.Müşteri fprot sunucuları üzerinde kesinlikle spam (istenmeyen epost) yollayamaz.Böyle bir durum ile karşılaşıldığında fprot.gen.tr müşteri hizmetine son verme hakkına sahiptir. 8.Müşteri istediği an sözleşmeyi feshetme hakkına sahiptir.Fakat ödenmiş ücretler için hak talep edemez. 9.Sunucularımızda Mp3 müzik sinema veya oyun proğramları indirmek(download) kesinlikle kullanılamaz.Bu gibi siteler tespit edildiğinde siteler kapatılabilir ve site sahibi hakkında tazminat davası açılabilir.Çünkü yukarıda bahsi geçenler(mp3,müzik,sinema,oyun proğramları) telif hakkıyla korunmaktadır.Ve bu da sözleşmenin 4.maddesine uymadığı için fprot.gen.tr hizmetin durdurulması hakkını saklı tutar. 10.Bu sözleşme tüm maddeler dahil 10 madde halindedir.Müşteri hizmetlerden faydalanabilmesi için maddeyi okuyup imzalayıp büromuza fax (+90 362 511 52 54) veya eposta (manager@fprot.gen.tr) yoluyla göndermelidir.Fprot.Gen.Tr System Internet Hizmetleri yan kuruluşudur. 11. 6.Madde fprot.gen.tr tarafından çıkartılmıştır. Fprot.Gen.Tr ile yaptığımız Son Msn Kayıtları; NeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: İmzalamış olduğunuz dökümana riayetsizlikten hizmetiniz sonlandırılmıştır.. Herhangi bir yasal sonuçta, belge üzerindekiler resmi nitelik taşır. Ayrıca, bir daha bu şekilde olumsuz reklam yaparsanız, hakkınızda Tazminat Davası açılır.. Saygılarımızla! Kayzer.Net-: imzalamış olduğumuz dökümana aykırı ne yapmışız?? Kayzer.Net-: evet cevabı bekliyorum?? GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: Sponsorluk süreniz bitmiştir. İtirazınız varmı ? Kayzer.Net-: Kayzer.Net-: siz bilirsiniz bende yapabilceklerime sizin itirazınız varmı?? Kayzer.Net-: bren olayı aynen anlatırım herkese?? Kayzer.Net-: hatalı hiç birşey yapmadığım halde sponsorlşuğu bir hafta içerisinde sonlandırabiliyomusunuz soralım bakalım herkese ne diicekler?? GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: Buyrun, anlatın. Ortada imzalamış oldugunuz dokuman, yapmıs oldugunuz bu tehdit ve msn de gecen konusma logları(sponsorluk süresi) var. Bir daha olumsuz şekilde bir reklam olursa, yarın sabah ilk işim, -Bunda gerçekten ciddiyim- savcılığa gidip hakkınızda manevi tazminat davası açmak olacaktır. Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: aynı tazminat davasını açma yetkşisi bendede var sonuçta size güvenerek reklamlar yaptım maddi yükümlülüklker altına girdim buna ne diyceksiniz?? Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: sizin yüzünüzden zarara uğradım?? GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: Beyefendi, lütfen sözleşmeyi gözden geçirin. GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: İyi akşamlar Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: Sitemöe reklam ücreti 25 milyon olmasına rağmen size 10 dolar karşılığı verdim orayı ve bunun karşılığı sizden radyo hizmeti saqtın aldım pat diye kapamazsınız bu sistemi Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: en az bir ay süreyle bana bu hizmeti verme zorundasdınız Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: ve ben hala reklamınızı kaldırmadığıma göre hakkıma tecavuz ediytosunbzu GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: Beyefendi. Sponsorluk maddesinde, sözleşmeye ek olarak hiç bir madde konulmamıştır.. Süre gibi.. Ayrıca reklamı kaldırıp kaldırmamak tamamen sizin insiyatifinize kalmıştır. Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: sponsorluk maddesinde bu bubu şartlara uyulmadığı sürewce devam eder demiyomu?? Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: ayrıca hewrhangi bir hata yaptımmı ben?? Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: msn kayıtlkarı mevcuyt ordan bakanbilirsiniz?? Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: Anlaşmadan sonra siz bana nedemiştiniz eğer herhangi bir hata olmazsa daima çalışırız demedfinizmi?? Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: Buda kayıtlarda mevcut değilmi Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: Yani yasal olarak hala bana bir ay min süreyle boçlusunuz Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: ben hakkımı HostBul da ve diğer Forumlardada arayacağım bunu size bildirtmek isterim Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: bu olayı aynen anlatmak artık benim yükümlülüğüm GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: O zaman buyrun savcılığa gidin. Hizmetiniz Sistem içerisinde meydana gelen bir sebepten dolayı sonlandırılmıştır. Sponsorluğunuz sona ermiştir. GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: Saygılarımla! GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-: İyi akşamlar Kayzer.Net-Fprot Sitesinden Hosting Almadan önce Beni Dinleyin...: herkes duysun herkes bilsinki size güvenerek maddiyükümlülükler altına girmesişnler Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi: herkes duysun herkes bilsinki size güvenerek maddiyükümlülükler... |
|
||||
|
Tek Ifade..."
"Bunla gecmis olsun kayzer bey kardesim. Mardine bulgura giderken evdeki pirincten olmak sozu.. yoksa midyat miydi? Odemeni kendin yap , ne bir yere borcun olsun , nede basin agirsin. Bundan sonrasi icin iyi calismalar.
|
Ya Sevdik dostum işin ilginç yanını söyliy istersen Radyoyu aktif yayına bile sokamadık yani sadece test aşamasında arkadaşlar Winamptan düzenli olarak yayın yapmaya çalışıyodular yani yayının kesilmesini gerektirecek hiçbirşey olmadı şöle söyliym istersen kendi winampını aç orda bi düzenleme yap ve çaldır bukadar yani tüm arkadaşlar bunu yapıyodular anlıycanki bunda dediğin gibi bir hata olması mümkün değil heryere açıklama yapmıştımki 14 şubatta aktif yayınlara başlıyoruz diye ancak 14 şubat günü (9 gün sonra )neyazıkki kapatıldı sistem
![]() Ayrıca bir bilgi daha ben burdaki 10 dolarda filan değilim bu benim için hiç sorun değil aylık 10 dolar değil 100 dolar veririm ancak asıl beni ürküten ve rahatsız eden şey sözlerinde durmamaları?? Bu ve bunun gibi meseleler hergün diğer webmasterlarında başına geliyor benim amacım bunları teşhir ederek diğer arkadaşların yanılmasını önlmeye çalışmaktır yoksa kim takar inanın ben bu konuda çok hassasım ve bu konuda tüm webmasterlardan destek bekliyorum... Bi ayrıntıyı daha belirteyim ilk gün sponsorluk anlaşmasını yaptıktan sonra fprot sitesi yetkilisi bana lütfen Hostbul a yorum yazarmısınız dedi ?? ( İşte bu beni düşündüren diğer konu yani sadece Hostbul daki bir olumlu görüş için yapılıyorda olabilir bu olay tabi ben Hostingi, kullanmadan yorum filan yazmadım ve dün yorumumu ekledim işallah hostbul kabul eder (Fprot Hostbulda Altın üyeymiş) ) Radyoyu bugün yarın tekrar yayına sokacağız başka bir serverda burası hiç önemli değil dediğim gibi önemli olan Hosting şirketlerinin webmasterları kullanması ve kafalarına buyruk hareket etmesi... |
|
||||
|
GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-:
O zaman buyrun savcılığa gidin. Hizmetiniz Sistem içerisinde meydana gelen bir sebepten dolayı sonlandırılmıştır. Sponsorluğunuz sona ermiştir. burası, sistem içerisinde meydana gelen bir sorundan dolayı, hizmetinizin sonlandırıldığını belirtiyor. fakat siz ısrar ediyorsunuz.. mininum bir ay sponsorluk hizmeti vermelisiniz diye. belirttiğimiz sözleşme de, acaba böyle bir madde vardı da, ben mi göremedim ? .. Ya Sevdik dostum işin ilginç yanını söyliy istersen Radyoyu aktif yayına bile sokamadık yani sadece test aşamasında .. burada da belirttiğiniz gibi, radyo test yayınında iken kapatılmış, ifadenize göre. Daha tam olarak yayına geçilmemiş. O zaman, neden, neyin konusunu yapıyorsunuz. Şu an 73 kişi/kuruma irc / radyo / webhost sağlıyorum. 72 si tamam, bir tek parazit, sizde.. O zaman, sorunu neden kendinizde aramıyorsunuz? Burayı da, arama motorlarından, fprot.gen.tr için yapılan yorumları ararken buldum ve gerekli cevabı verdim.. Unutmayın, yanlıs yonlendirme yapmaya hakkınız yok.. Saygılarımla
|
Alıntı:
-Sanırım, siteyi tam olarak gezmemişsiniz. Hizmetler bölümünün en aşağı kısmında irtibat bilgileri var. -Toplistlere gelince, her sitenin ekleyebileceği gibi, bende kendi sitemi toplistlere ekledim. Toplistlerden gelen ziyaretcileri goz ardi etmemek gerekirse.. Ki zaten, bir toplist forumu. -Güvenilirlik konusuna değinmişsiniz.. Referanslarımız bölümünü inceleyin.. Veya www.hostbul.net/fprot.gen.tr bölümünü.. Ayrıca, tüm hizmetlerimiz sözleşmeli olarak verilir, bu kayzer adlı arkadaşımıza verdiğimiz gibi.. Buna da güvenmezseniz, sizin güvenilirliğinizden şüpheye düşmek gerekir?
|
Ben sitenden bir güven duyamadım , eleştirmek istemiyorum ama duramıyorum ....
Çünkü eleştiri yapacağım , sen sanki hakaret gibi algılayacaksın , ama lütfen şu siteni yaparken biraz olsun insanların dediklerini dinle .. |
|
|||
|
bu yazilanlara sadece gulup geciyorum....
fprot.gen.tr son derecede guvenli bir sirkettir. adini lekeleyecek olan arkadaslar tapiki olacaktir cunku fprot hic kimsenin yapmadiqini yapior....son derecede guvenli bir sirkettir bnmde hostum var bnmde radyom var kardesim bnm radyom neden kapanmio? |
|
||||
|
@yigitarar ; burayan ilk mesajını yazıyorsun ve hemen Fprot hakkında yorum yapıyorsun ; Bu KİMSEYE inandırıcı gelmeyecektir.
@kayzer; sana saygım var , Bu konuşmalar sadece o şirket ( yada bir çok webhosting gibi evden satıcı için gelecek ) Forum'daki arkadaşların bir kısmı bilir. IRC'ile ilgiliyimdir, Hatta server vs. filan uğraşlarımdan dolayı GNeRaL arkadaşımızın bir çok kez servisi kullanmışlığımız , yararını görmüş olduğumuz olmuştur. Bir çok müşterisi - ki IRC'ci lerin çoğu birbirini tanır - msn adresimde kayıtlı , şu ana kadar böyle olumsuz bir yorum almadım.Kişi olarak tanışıklığım çok eskiye dayandığı için Fprot 'a güvenim sonsuzdur. @Kayzer ; sözleşme 'de Sponsorluğun süresini belirlemeliydin.. Benden bu kadar .... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|