Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-25, 21:13
onder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
onder is an unknown quantity at this point

GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-:
Buyrun, anlatın. Ortada imzalamış oldugunuz dokuman, yapmıs oldugunuz bu tehdit ve msn de gecen konusma logları(sponsorluk süresi) var. Bir daha olumsuz şekilde bir reklam olursa, yarın sabah ilk işim, -Bunda gerçekten ciddiyim- savcılığa gidip hakkınızda manevi tazminat davası açmak olacaktır.

koptum valla, bu eleman "savcılıkta dava" mı açacakmış? yaşı kaç acaba onu merak ettim şimdi. Ona tavsiyem savcılığa giderse "suç duyurusunda" bulunsun.

böyle bir durumda gerekli görülürse davayı savcılık açar.

Konu onder tarafından (2005-02-25 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir..

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-25, 21:21
GNeRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Blog Entries: 10
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
GNeRaL will become famous soon enough
Standart .

Alıntı:
onder´isimli üyeden Alıntı
GNeRaL -[ Www.Fprot.Gen.TR - (EvrenSoft[esChat] RESMÎ Satış Partneri) ]-:
Buyrun, anlatın. Ortada imzalamış oldugunuz dokuman, yapmıs oldugunuz bu tehdit ve msn de gecen konusma logları(sponsorluk süresi) var. Bir daha olumsuz şekilde bir reklam olursa, yarın sabah ilk işim, -Bunda gerçekten ciddiyim- savcılığa gidip hakkınızda manevi tazminat davası açmak olacaktır.

koptum valla, bu eleman "savcılıkta dava" mı açacakmış? yaşı kaç acaba onu merak ettim şimdi. Ona tavsiyem savcılığa giderse "suç duyurusunda" bulunsun.

Eğer çok merak ettiysen, 22 yaşındayım.

Savcılık konusunda ise;

Alıntı:
D.HUKUK DAVALARI AÇMA

Medeni Kanunun 24. ve 24/a. ile Borçlar kanununun 48. ve 49. maddeleri, her tür yayınlardan dolayı zarara uğrayan kişileri çeşitli hukuk davaları ile bu saldırıya karşı korur.

Yayının konusu, eğer kişinin ticari ünvanı, logosu adı ya da ürünü ise, Borçlar Kanunu ve Ticaret Kanunu gereği; öncelikle haksız rekabetin önlenmesi, maddi zararı için maddi tazminat, manevi zararı için manevi tazminat ister.
Orada da, zaten ciddiyim diye belirtmiştim. Simdi soracaksınız.. Vergi Dairesine kayıtlı mısınız diye? Evet, System Int. Hizm. olarak Vergi Dairesine kayıtlıyız..

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-02-25, 22:38
onder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
onder is an unknown quantity at this point

dava açamazsın demedim, davayı gidipte savcılıktan açamazsın ancak suç duyurusunda bulunursun. neyse salla pek anlayacak gibi görünmüyorsun.

Seçenekler
Stil