![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
arkadaşlar bu konuda benim bir çalışmam var. www.netdomains.info %50'si bitti. İnşallah geri kalanıda en kısa sürede bitireceğim. Site ingilizce. Yani bizim tıklamaya korkan Türkler için yapılmadı. Ayrıca site bitince googledan reklamda vermeyi düşünüyorum. İsteyenelerin domainini ücretsiz olarak yayınlamayı düşünüyorum fakat domain ingilizce olacak veya türkçe ile alakası olmayacak. Bunu zaten sitede görürsünüz. Hem biz, hem siz kazanacaksınız. Hemde sedonun bunu itiraz etme hakkı olamaz. Çünkü zaten satılıktır diyeceğiz, reklam olmayacak, ücretsizde olması cabası. Saygılar
|
|
||||
|
webmaster sen her şeyde bunu yapmaya calişiyorsun adsense için de boyle bir şey teklif etmiştin millete kardeş bırak bu işleri yapabiliyorsan yap yapamıyorsan tıklama oyle alamazsın parayıda emegine yazık olur
| Stil | |
|
|