![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
bence extreme filan satın almayın derim.Almanyadan arkadaştan rica ettim açtım 3 tane 1 gün sonra kapandı.Şuan bulunanlarda gidecek gibi zamanla
|
Sebebi merak etmiştim Mickey sormuş - KARLILIK düşükmüş - niye acaba
<DIV visibility=hidden --> Click = 0 --> Karlılık = 0 Page rank dışında pek bişey kazandırmıyoruz extreme e ama hesaplarda Ülke bilgisi yok Time zone dışında ki ona göre hesap kapatacaklarını sanmam. Belki kontrol için girersek TR IP si ile ozaman kapatırlar. O halde hazır hesaplarda sorun yok - KONTROL için girmedikçe...
|
Alıntı:
hesap açtın diyelim gittin yurt dışında yaşayan birinden rica ettin, sonra sitene koydun bu kodu siteni ziyaret edenler %90 türk. ziyaretçinin %90'ı türk olanları otomatik sil diyebilmek hiç zor bişi değil |
|
|||
|
Bizlerden birinin alışılagelmiş extremenin aynısı olmasada ziyaretçiye extremenin verdiği bilgileri verebilecek, düzgün sayan bir sistem oluşturması lazım.
|
Alıntı:
www.sayacturka.gen.tr
|
Ancak ücretli almakta biraz saçmalık olur. Deneme sürümü vardı 3 günlük sanırım. Tek farkı senden başka kimse inceleyemiyor. Bunun için aylık 10$ gibi bir paraya değermi bilemem tabi. Ancak Türkiye'nin en büyük sitelerinin bile Free hesap kullandığını düşünürsek gerçektende Türkiye'den para kazanamıyorlar.
|
|
|||
|
Her ne sebeple olursa olsun yasaklara tam olarak karşı bir düşünce tarzım var. İlla alacağım diyen bir arkadaş varsa http://www.torproject.org/ bunu kurup ilgili browser ayarını yaptıktan sonra sorunsuzca alabilir. (Torproject gönüllü katılımcıların internette serbest dolaşım için erişimlerini paylaştıkları projedir. Kurallar hattını paylaşan katılımcı tarafından belirlenir)
Tabi şu da var. Ben böyle bir yasağı uygulayacak taraf olsam ve böyle bir istatistik firmasıysam giriş yapılan tekillerin yüzdesinden de kapatma hakkımı saklı tutardım (ki muhtemelen böyledir). Bu konuda malesef yapılabilecek birşey yok. Ama tor her zaman işinize yarayabilir.
Eğer bir yanlış yapacaksan, bari onu doğru yap... Konu DincerAydogdu tarafından (2008-03-25 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bu baya bi kötü olmus.
|
webservis,onlinewebstats falan var daha çok güveniyorum: ) extreme fazla gösterip motivasyon yapıyordu... illa kullanacaksak proxy ile alınabilir, yada yurtdışındaki arkadaşlardan rica ederiz...
Konu bybart tarafından (2008-03-25 Saat 13:36 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|