![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
cawbella aynen dostum hak ve haklinin yaninda olduğu için teşekur ederim.bak adamlari hem beni forumda banlatmiş + hakaret etmiş kendi bilmez ,yani istediği gibi at koşturuyorlar nedense, kimse unutmasinki o milletin sirtindan bile bile para kazananlar milleti dolandiranlar ve dolandirilmalara araci olanlar yani webmaster arkadaşlar kesinlikle o kazandiğiniz paradan hayır görmiyeceksiniz haksiz bundan emin olun, ALLAH etmesin inşallah dediğim gibi olmazda, ama o para size veya ailenize ve sevdiklerinize kaza bela hastalık olarak kat kat fazlası i ile gele bilir. karar sizin arkadaşlar.
|
Parayı bir kereye mahsus çekse birşey demeyeceğim her hafta silip süpürüyorlar kontörleri
ya verip kurtulmalı ya vurup kurtulmalı Konu Breeze tarafından (2008-03-19 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İmla hatası yapmışım |
|
|||
|
mehmet-ali keşke her kes senin gibi duşunse ama melesef duşunen çok az insan var. ben 2006 ayinda 1 ay kulandim ondan sonra hakikati öğrenince biraktim asla bir dahada sitelerimde reklamlarini yayinlamadim, millet e bakiyorum bile bile yayinliyor bir kaç kuruş haram para için. açtiğim bir konu sadece adamlari hem forumda banlati hemde çok af edersin edepsizde laflar söyledi, onun banlanmasi o gerekirken ben banlandim bu sahtekarlar koruyanlar yaziklar olsun tek eklime ile. kendisi yazmiş 2006 eylul ayindan uye olduğumu uye iptalim ise 6 mart 2008 yani tek bir melodi için adamlar bende habersiz tam 18 ay kontör cekmişler, kendi kendini ele veriyor zaten verdiği bilgi ile dunyanin nersinden bir melodi için insanlardan 18 ay kontör aliniyor, kesinlikle uye olmişte değilim bilgilerimi verirken 2006 da belki bana demiş ola bilirler hatırlamiyorum cunku, sana onay gelecek ole uye olacaksin demişte ola bilirler hatırlamiyorum cunki ole olsa bile insan 18 ayda bir sefer olsun uyarmazmi işte uyesiniz bilmem ne. bunlar dört kağitici tek kelime ile.
Sohbet.Org Konu Sohbet.Org tarafından (2008-03-19 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
forum.iyinet.com da
1- hiç bir forum hakkında tartışılamaz... 2- bu forumda olmayan veya bu forumda yazılmamış hiç bi yazı hakkında tartışılamaz... 3- hiç bir oluşuma özelliklede paralel işler yapılıyorsa asla negatif yorum yapılamaz... gelelim ringofon konusuna ... bildiğiniz gibi ringofon telsim ile işe başladı yani burdaki problem telsimden kaynaklandı oraya numarasını giren herkes üye oldu avea da ve turkcell de ise bu durum değişmek zorunda kaldı çünkü avea ve turkcell bu şekilde üyeliği kabul etmedi.. (ben böyle hatırlıyorum) dolayısıyla şuan tek problem yanıltıcı reklamdan tüketici haklarınızı kullanabilirsiniz.. yasal olarak elinizde başka birşey yok.. tabiki burada ringofonu savunmuyorum.. sadece seçeneklerinizi gösteriyorum... ringofon konusunu tartışmak hakkınız ancak diğer oluşumlar hakkındaki yazıları lütfen editleyelim arkadaşlar.. |
|
|||
|
mesela firar hangilerini edit leyelim? forum ismi yok dostum turkiyede binlerce forum var forum ismi verilmedikten sonra bunun kimse ne zarari vaer söylerimisin..
|
vallahi arkadaşlar ben bunu çok iyi anladim bir ata sözu var doğru konuşani 9 köyden kovarlar gerçektenden çok doğru bir söz .
|
Alıntı:
Arkadaşın sanırım hafızası biraz zayıf. Daha önce test amaçlımı veya başka amaçlamı ne bimiyorum ama 2006'nın Eylül ayında abonelik gerçekleştirmiştir. Delilleri ve loglarını istediği taktirde forum yöneticilerine iletebilirim. Kanıtsız karalama ve iftira yaptığın için forum yönetiminden konuyu açan arkadaşın cezalandırılmasını rica ediyorum. Saygılarımla. |
|
||||
|
Alıntı:
Kolay gelsin.
|
Ringofon'dan karalamada bulunan arkadaşın abonelik detaylarını mesai saati içerisinde istemiştim. Şuan istirehatte olduğum için ss'leri mesai saatinde iletebileceğim.
Kişi kendi hesabından abonelik gerçekleştirdiği için İŞLEM YAPAN NUMARALARDAN kayıtlarını arıyorum. En kötü ihtimalle ilgili deliller sabah elinizde. Teşekkürler. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|