Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 00:00
mehmet-ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
mehmet-ali is on a distinguished road

Herzaman söyledim söylüyorumda biraz para için bu tür ortaklıklara destek verenler kendi kişiliklerinden şüphe etsinler. Biz burda webmaster'ız / olmaya çalışıyoruz. Cahil insanlar değiliz hepimiz birşeylerle uğraşıyoruz. Bal gibide biliyoruz nasıl para kazandıklarını, kampanyalarını nasıl lanse ettiklerini. Acaba yayınlayanların ne kadar içi rahat.

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 00:07
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Sohbet.Org has a little shameless behaviour in the past

cawbella aynen dostum hak ve haklinin yaninda olduğu için teşekur ederim.bak adamlari hem beni forumda banlatmiş + hakaret etmiş kendi bilmez ,yani istediği gibi at koşturuyorlar nedense, kimse unutmasinki o milletin sirtindan bile bile para kazananlar milleti dolandiranlar ve dolandirilmalara araci olanlar yani webmaster arkadaşlar kesinlikle o kazandiğiniz paradan hayır görmiyeceksiniz haksiz bundan emin olun, ALLAH etmesin inşallah dediğim gibi olmazda, ama o para size veya ailenize ve sevdiklerinize kaza bela hastalık olarak kat kat fazlası i ile gele bilir. karar sizin arkadaşlar.

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 00:09
Breeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/3
Breeze will become famous soon enough

Parayı bir kereye mahsus çekse birşey demeyeceğim her hafta silip süpürüyorlar kontörleri

Konu Breeze tarafından (2008-03-19 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: İmla hatası yapmışım

#14 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 00:21
Member

mehmet-ali keşke her kes senin gibi duşunse ama melesef duşunen çok az insan var. ben 2006 ayinda 1 ay kulandim ondan sonra hakikati öğrenince biraktim asla bir dahada sitelerimde reklamlarini yayinlamadim, millet e bakiyorum bile bile yayinliyor bir kaç kuruş haram para için. açtiğim bir konu sadece adamlari hem forumda banlati hemde çok af edersin edepsizde laflar söyledi, onun banlanmasi o gerekirken ben banlandim bu sahtekarlar koruyanlar yaziklar olsun tek eklime ile. kendisi yazmiş 2006 eylul ayindan uye olduğumu uye iptalim ise 6 mart 2008 yani tek bir melodi için adamlar bende habersiz tam 18 ay kontör cekmişler, kendi kendini ele veriyor zaten verdiği bilgi ile dunyanin nersinden bir melodi için insanlardan 18 ay kontör aliniyor, kesinlikle uye olmişte değilim bilgilerimi verirken 2006 da belki bana demiş ola bilirler hatırlamiyorum cunku, sana onay gelecek ole uye olacaksin demişte ola bilirler hatırlamiyorum cunki ole olsa bile insan 18 ayda bir sefer olsun uyarmazmi işte uyesiniz bilmem ne. bunlar dört kağitici tek kelime ile.

Konu Sohbet.Org tarafından (2008-03-19 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir..

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 01:32
firar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
banned!

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/1
firar will become famous soon enough

forum.iyinet.com da

1- hiç bir forum hakkında tartışılamaz...
2- bu forumda olmayan veya bu forumda yazılmamış hiç bi yazı hakkında tartışılamaz...
3- hiç bir oluşuma özelliklede paralel işler yapılıyorsa asla negatif yorum yapılamaz...

gelelim ringofon konusuna ...

bildiğiniz gibi ringofon telsim ile işe başladı yani burdaki problem telsimden kaynaklandı oraya numarasını giren herkes üye oldu avea da ve turkcell de ise bu durum değişmek zorunda kaldı çünkü avea ve turkcell bu şekilde üyeliği kabul etmedi.. (ben böyle hatırlıyorum) dolayısıyla şuan tek problem yanıltıcı reklamdan tüketici haklarınızı kullanabilirsiniz.. yasal olarak elinizde başka birşey yok.. tabiki burada ringofonu savunmuyorum.. sadece seçeneklerinizi gösteriyorum...

ringofon konusunu tartışmak hakkınız ancak diğer oluşumlar hakkındaki yazıları lütfen editleyelim arkadaşlar..

#16 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 01:53
Member

mesela firar hangilerini edit leyelim? forum ismi yok dostum turkiyede binlerce forum var forum ismi verilmedikten sonra bunun kimse ne zarari vaer söylerimisin..

#17 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 01:56
Member

vallahi arkadaşlar ben bunu çok iyi anladim bir ata sözu var doğru konuşani 9 köyden kovarlar gerçektenden çok doğru bir söz .

#18 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 02:37
Marmara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Marmara has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
Abone 2 Eylül 2006 tarihinde www.askyeri.net hesabına ait affiliateID numarası altından ÇAKKIDI melodisini isteyerek 3700 servisine WEB üzerinden üyelik gerçekleştirmiş, 06 MART 2008 tarihinde ise sisteme IPTAL SMSi göndererek üyelik iptalini gerçekleştirmiştir.
Ringofon'da kesinlikle habersiz bir şekilde kontor çekilme olayı söz konusu olamaz. Böyle bir ahlaksızlığı Allah düşmanımın başına vermesin.

Arkadaşın sanırım hafızası biraz zayıf. Daha önce test amaçlımı veya başka amaçlamı ne bimiyorum ama 2006'nın Eylül ayında abonelik gerçekleştirmiştir. Delilleri ve loglarını istediği taktirde forum yöneticilerine iletebilirim.

Kanıtsız karalama ve iftira yaptığın için forum yönetiminden konuyu açan arkadaşın cezalandırılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla.

#19 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 02:41
Loi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Loi Loi isimli üye çevrimiçidir (Online)
Dumuratör

Blog Entries: 2
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/4
Loi has a spectacular aura aboutLoi has a spectacular aura about

Alıntı:
Marmara´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ringofon'da kesinlikle habersiz bir şekilde kontor çekilme olayı söz konusu olamaz. Böyle bir ahlaksızlığı Allah düşmanımın başına vermesin.

Arkadaşın sanırım hafızası biraz zayıf. Daha önce test amaçlımı veya başka amaçlamı ne bimiyorum ama 2006'nın Eylül ayında abonelik gerçekleştirmiştir. Delilleri ve loglarını istediği taktirde forum yöneticilerine iletebilirim.

Kanıtsız karalama ve iftira yaptığın için forum yönetiminden konuyu açan arkadaşın cezalandırılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla.
Lutfen delillerinizi/loglarinizi tarafima iletiniz.

Kolay gelsin.

#20 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-19, 02:51
Marmara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Marmara has a little shameless behaviour in the past

Alıntı:
Loi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lutfen delillerinizi/loglarinizi tarafima iletiniz.

Kolay gelsin.
Ringofon'dan karalamada bulunan arkadaşın abonelik detaylarını mesai saati içerisinde istemiştim. Şuan istirehatte olduğum için ss'leri mesai saatinde iletebileceğim.

Kişi kendi hesabından abonelik gerçekleştirdiği için İŞLEM YAPAN NUMARALARDAN kayıtlarını arıyorum. En kötü ihtimalle ilgili deliller sabah elinizde.

Teşekkürler.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil