![]() |
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
hilele yukseldigini falan bir uyari aldida silmis olabilir? webservisin forumuna ugra bakin orda hile yapip sira yukselenler icin ikaz ediyorlar..toplist icin yapmasanda 3,5 gun icinde 200 lerden 40 lara gelip orda kalman birilerin muhakkak gozune batmis olabilir..isminden kaynaklandigini kesinlikle sanmiyorum cunku daha arsiz cok isim var toplistlerde..kesinlikle hitinin birden yukselmesinden kaynaklaniyor..
|
sevdik, webservisle zirve100 sanki yapısık ikiz gibi ama ben yine de webservisi tercih ederim.
1-)bence hemen bir mail yaz adamlara hatanın ne oldugunu ogrenmeye calıs, acıklayın de, ama tabiiki resmi ve uygun bir dille yapmalısın bunu... 2-) forumlarını ii takip et 3-) listeye yeniden uye olmayı dene... realist beni 3 kere attı, 3.kez gene girdim. zirve100 beni defalarca attı, defalarca girdim ama artık zirve 200 ü sallamıyorum
|
sitanın atılması zirve100.com linkine erotik yazı ile lik verip ziyaretci gönderenelrde üst sıralarda cıkarsan ve haydi.net gibi adam gidip 3-4 siteyi kıskandıgı için şikayet edip atılmasından ibaret.. haydi.net cok kıskanc biri üstüne cıkan oldumu şikayet ediyor.. adamın sitesinde zirve100 normal logosu var ve günd ezirve100 300-400 gönderiyor nasıl oluyor diyeceksiniz hiti var iyinet 40.000 hiti var ama neden o logosu tıklanarak 400 göndermiyor he haydi.net kendi hile yapıyor.. başkalarını şikayete diyor.. benimd ebaşk bir sitem vardı.. link sitesi onuda ttılar zirve100.com den..
|
99 yılından beri o zirve100.com a gıcığım taa o zaman atmıştı beni
bir dahada eklemedim sitelerimi.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|