![]() |
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
gökhan polemik yaşamamak için çaba sarfediyorum ama sen ısrarla beni polemiğe çekiyorsun. Kurallar çerçevesinde koymanız öneriliyor ancak koymadın diyede atılmıyorsun.Bunu sana nasıl izah edebilirim ki ? verdiğin linke bakarsan adsense pro nun yazısını görebilirsin.Zorunlu olmadığını anlayabilirsin.
|
|
||||
|
Ben bu sözleşmeyi yaklaşık 1 ay önce falan onaylamıştım.
Sitemde de hiçbir şekilde düzenleme yapmadım. Bu onaylamadan sonra ödeme de aldım, bana hiçbir şekilde bir uyarı veya yaptırım olmadı.
|
Alıntı:
Alıntı:
2 senedir illegal sitede adsense yayınlayan adam her seferinde parasını alırken bu sefer alamayıp banlanıyor.Adsense anında farkedemeyebilir ama sonradan görür.Ayrıca yeni sçzleşmenin uygulanması konusunda adsense bu aralar tölerans gösteriyor.. |
|
||||
|
Tam deli saçması. Bunu daha çok yeni gadget reklamları için çıkarmışlar falan fiş mekan. Her sayfaya mı koyucaz diye soran birine Google anasayfada olması yeterli diye cevap vermiş. Gene de çok zorlama bir hadise. Bu sebep belirtilerek birileri banlanana kadar pek kimsenin de sallayacağını sanmam.
|
Alıntı:
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|