Yaklaşık 2 aydır yapmak istediğim bir proje vardı.İş yoğunluğum nedeniyle bir türlü denk getirip, uygulamaya geçiremedim.
Son zamanlarda aşırı derecede webmaster forumu açıldığı için, bu fikre en azından şimdilik sıcak bakmıyorum.
Düşündüğüm sistem blog tarzında bir girişim olacak.Üye olunarak makale yazılabilecek.Üyelik esnasında, her üye kendi reklam kodlarını vererek ( ister ads, ister diğer affilati sistemleri kodları ) kendi reklamını da yapacak.Mevcut başlangıç hiti olarak, 50-60 k hit düşünüyorum.Konuyla alakalı sitelerden reklam, popup v.s. tarzı dönüşümler olacak.Rss lerle bir çok yere otomatik kaydetme özelliği olacak.Bu fikrin birinci kısımı..
İkinci kısmındada, foruma üyelerin açacağı her konuda kendi reklamları yada, atılan mesaja göre üyelerin reklamlarının forumda gösterilmesi olacak.Bu site için özellikle adsense,
seo, yabancı affilatie programları, arama motorları hakkında bilgi, v.s. gibi konulara yönelecek.Ama makaleler özügn olacak, düşüncemde 5 dilde tercüme olayı olacak.Yabancı sitelerden makaleleler türkçeye çevrilecek, eklenen türkçe makalelerde yabancı dillere çevrilcek.
Sizin bu tarz sitede görmek isteyeceğiniz şeyler nelerdir diye sormak isterim.. Çünkü siteye başlamadan önce bu tarz bilgileri çalışacağımız firmaya vermek istiyorum.Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.