![]() |
|
|||
|
arkadaşlar her geçen gün hitti yükselen anlık ziyaretçisi yeteri derece olan bir forum sitem var ve şu anda smf kullanıyorum. Smf nin seo olayını kurdum ancak zamanla cpu sorunu yaşıyorum cünkü sql sorguları cpu haliyle yoruyor.
ve resimleri çok az kullandığım temam ile aylık 60 gb yi geçen bir trafiği var Vb ye geçsem sizce smf den daha az trafik ve cpu oranı elde edebilirmiyim? |
|
|||
|
ya vb kullanmadım hiç nedir nasıldır bilmem ama smf de yeterince uzmanim hatta ilk seo konularını yayınlayan ve kurulumu tr de ilk yapan da benim smf destek sitelerindeki döküman bana ait. Sorguları yeterince kıstım ama bugünkü trafigim 4 gb yi buldu
ayda 120 gb yapar. Vb bu konuda nasıl acaba bilmiyorum.
|
|
|||
|
site şu anda taşınıyor www.herseyvarmis.com erişebileceğinizi sanmıyorum.
|
|
||||
|
Bandın ziyaretçi kitlenle orantılı bişey.. tabiki sitedeki resimler vs de etkiler ama en çok ziyaretçinin gezinme oranına bağlıdır.. Bu sebeple uygulanan script ile ilgisi pek olmayacaktır.. Sayfa boyutları ortalama aynı büyüklükte kalır.
Bandı dert edip sitenin ziyaretçi kitlesini düşürme.. 120 GB filan harcıyor isen bir VPS al rahata kavuşursun şimdilik
|
www.herseyvarmis.com su anda acik sitemiz yorumlarinizi daha detaytli yapabilirsiniz. Tesekkürler arkadaslar.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|