Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-02-07, 11:09
top10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
top10 is an unknown quantity at this point
Standart GPRS ile internet

internete GPRS ile bağlanmak zorundayım, alternatifim yok maaalesef. Hangisini tavsiye edersiniz? En hızlısı Turkcell diyorlar, ama kullanan arkadaşlar gerçekten memnun mu?
Telsim pahalandı ama yinede sınırsız olması güzel gibi. Telsimin günlük kotası falan varmı, gerçekten sınırsız mı? bağlantı hızı eskisi gibi yavaş mı?
yardımcı olursanız sevinirim...

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-02-07, 13:00
yakese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 4
yakese is an unknown quantity at this point

ya bunu bilen arkadaşlar benim sorumada cevap verir sanırım bu bende dizüstü var bu gprs ile nasıl bağlanırım

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-02-07, 14:31
Senbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Senbul is on a distinguished road

Alıntı:
top10´isimli üyeden Alıntı
internete GPRS ile bağlanmak zorundayım, alternatifim yok maaalesef. Hangisini tavsiye edersiniz? En hızlısı Turkcell diyorlar, ama kullanan arkadaşlar gerçekten memnun mu?
Telsim pahalandı ama yinede sınırsız olması güzel gibi. Telsimin günlük kotası falan varmı, gerçekten sınırsız mı? bağlantı hızı eskisi gibi yavaş mı?
yardımcı olursanız sevinirim...
Telsimin eski cazıbesi kalmadı.Cunku eskiden 5milyon aylık ucretle sınırsız baglantı hakkı vardı kaldırıp veri bazına cevirdiler ayrıca birde aylık sabit ucret gibi bir sistemde yaptılar 50ytl idi ynılmıyorsam.
Turkcell ve aria surat bakımından cok iyiler ama fiyat olarak baya bir pahalıya geliyor.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-02-07, 14:35
Senbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Senbul is on a distinguished road

Alıntı:
yakese´isimli üyeden Alıntı
ya bunu bilen arkadaşlar benim sorumada cevap verir sanırım bu bende dizüstü var bu gprs ile nasıl bağlanırım
Bunun için gprs destekli bir telefona data kablosu yada varsa bluetooth baglantısına ihtiyacın var.Bunlar mevcut ise kullandıgın gsm operatoru musteri hizmetlerini arayarak gprs ayarlarını yaptırabilirsin.

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-02-08, 16:53
top10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Junior Member

top10 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
Senbul´isimli üyeden Alıntı
Bunun için gprs destekli bir telefona data kablosu yada varsa bluetooth baglantısına ihtiyacın var.Bunlar mevcut ise kullandıgın gsm operatoru musteri hizmetlerini arayarak gprs ayarlarını yaptırabilirsin.
kızılötesi ile de beğlanabilirsin. Çoğu notebookta kızılötesi vardır zaten, cep telefonu olarak da philips 535 kullanmayı düşünüyorum şahsen...
tabii yok philips yavaş bağlanıyo filanca marka daha iyidir diyen çıkar da yardımcı olursa iyi olur.

telsim aylık 50 ytl, sınırsız, 10 ytl de tahsis ücreti varmış. 5den 50 ye çıkardıklarına göre belki vazgeçen çok olur ve bağlantı hızı artar diye düşünüyorum şu anda bu şekilde bağlanan birileri yardımcı olursa sevinirim...

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-02-08, 17:54
muratozcirpici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
muratozcirpici is an unknown quantity at this point

telsim aylık sınırsız kullanımı 5 milyondan 50 milyona çıkardıktan sonra bir çok kişi gprs sınırsız üyeliğini kapattırmıştır. böyle olunca hızı da doğru orantılı olarak arttı. Telsimin GPRS hattı normal bir kullanım için iyi. Sınırsız olması da ne kadar süre girip girmeyeceğim gibi bir sınır olmadığı için iyi. Tabiki GPRS te Turkcell daha hızlı ama fiyat bakımından fazla girdiğinizde arada büyük farklar oluşabiliryor...
Karar senin.
Telefon olayına gelince ben Motorola ve Nokia da denedim. Nokia daha hızlıydı.

Seçenekler
Stil