![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar şimdiye kadar www.sempatix.com olarak iş yapiyordum. Ve sonunda sempatik.com u üzerime geçirdim. Şimdi siteyi sempatik.com a taşımak istiyorum ama sempatix.com olarak PR degerim 4 vede google 1900 küsür sayfamı indexlemiş. Siteme verilen linkde fazla. Bu konuda ne yapabilirim sizce ? sempatik.com ve sempatix.com u aynı hostta bulundurabilir miyim ? Mesela sempatix.com/modules.php?name=Forums bunu sempatix.com/modules.php?name=Forums olarak da tanımlatabilir miyiz ? Yani iki domain üzerine kurulmuş host olabilir mi ? Pr ve googleden gelen hitler konusunda kayıbımın olmaması için soruyorum bunu. Yada daha başka fikirleri olan arkadaşlarımız var mı ? İyi Çalışmalar.
|
|
|||
|
olur arkadasim. eger hosting firman izin verirse soyle sempatik.com u da sempatix.com a tanimlasin. ayni hostu kullansinlar.
ornek turkcesozluk.net ve sozluk.net ikiside ayni host, ayni programlar ve database yi kullaniyor fakat ben phpnin yardimi ile sozluk.net te sozluk.net, turkcesozluk te turkcesozluk.net yazdiriyorum. yani cok basit. host sahibine sor. veya ip point le olurmu bilmiyorum ucretsiz bir dns yonlendirme firmasindan dene en son çare. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|