![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Her ikiside hosting hizmeti ile ilgili
domain için www.domainsite.com kullabilirsin yüzlerce domainim var burada
satılık domainler bteleman.com fenerli.net forusa.net gazetetv.com hafif.net igne.net isadresleri.com istanbulfuar.com nefis.org oglak.net sanayici.org sazevi.net soslar.net tekneler.net tekneyat.com turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net |
|
||||
|
Gökhancım merhaba,
domainsite.com u bende öneriyorum, fiyatları iyi, kullanımı rahat. Ama bu arada onlinenic.com uda öneririm. onlinenic in tek kötü tarafı öncelikle peşin para verip kredi alman. ama eğer elinde 50+ fazla domain varsa bu ücretde seni pek etkilemeyecektir. Son olarak domain alırken BENCE kesinlikle Suyun başından alman. Demek istediğim ICANN -> GODADY ICANN -> DOMAINSITE ICANN -> ONLINENIC Bunlar doğru yalnız ICANN -> GODADY -> X SITEDOMAINS YZ ICANN -> DOMAINSITE-> X SITEDOMAINS YZ ICANN -> ONLINENIC-> X SITEDOMAINS YZ tarzında ki şirketketler. Ne diye araya bir başka komisyoncu sokasın ki ? ya o aradaki şirket ortadan kaybolursa ? o yüzden testini gidip pınarın başında kendin doldur bir başkasına güvenme, belki içine zehir atar (Paronayak mıyım neyim ? )
|
Alanaditescil.net i oneririm.Msnden bile destek alabilirsin.Şimdiye kadar aldıgım butun domainleri ordan aldım.Faturalı hizmet .Öneririm
|
Ne yaptın hocam ya turkticaret.net ve emin eller.Hakkında yuzlerce şikayet başlıgı varken.Aman gökhan sakına uyma zaten sen de görmüşsündür heralde o şikayetleri
|
türkticaret.net mi?
ordan domain alacağıma camdan atlarım daha iyi.Türkticaret.net şikayetleri bir araya toplansa 10 ciltlik ansiklopedi olur ![]() Ben türk siteleri birinci planda tutuyorum. natro.com u beğendim.İsimtescille natro arasında kaldım natroyu önerirmisiniz.Dandik bişeye benzemiyo.. Konu gokhans19 tarafından (2008-03-02 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|