![]() |
|
|||
|
Cevap vereyim:
1) Eğer düzgün ve gerçekçi bir uygulama olursa toplist olmadan bırak 200 siteyi 1 milyon site bile toplarsın. 2) Madem insanların karşılıksız bir şey yapmadığını dile getiriyorsun, bu senin de bu işten çıkarın olacak demektir. O yüzden sanki bağış yapıyormuş gibi kendini acındırma. 3) Beceremeyeceğim işlere girmezdim. |
|
||||
|
Yahu bırakın artık uğraşmayı, yalancıysa yalancı doğrucuysa doğrucu... Vallahi yeter artık.
|
yeter ya bu forumda bir yawhoo.net olayı aldı başını gidiyo... yeter ya semra hanım gibi sürekli gündemde. biri ordan taş atıyo biri delinin attığı taşı kuyudan çıkarmaya çalışıyo bu nedir arkadaşlar kendinize gelin artık. herkes kendi işine baksın. kim napıyorsa yapıyor burası mahkeme değil kim haklı kim haksız yargılansın. bu işi çok uzattınız. her önüne gelen yawhoo.net başlığı altında forumda sürekli konu açmaya başladı. bir başlıkta tartışmayı sürdürün ve herkeside bu eziyetten kurtarın. forum yöneticileri bu olaya bi el atsa ii olur. yada oldu olacak forumun ana konularına google gibi yawhoo.net başlığı açında sürekli konu açılsın ve sürekli yawhoo.net konuları açılmasın. sizide anlayışa bekliyorum....
|
Arkadaşlar burası bir tartışma platformu. Neyin yetip neyin yetmeyeceğine siz karar veremezsiniz. Burada herkes özgür ve kendi fikirlerini söyleme hakkına sahip. Yani hiçkimse kimseyi engelleyemez (Moderatörler dışında). Eleştirilen kişi de ister cevap verir ister vermez. Burada kimse kimseyi karalamaya çalışmıyor. Gerek yapılan tarih yanlışlığı, gerekse sitenin görünümü hiç profesyonelce değil. Burada bikaç kişi bunu eleştirdi. Ve bu eleştiriler sonucunda umarım yawhoo.net'in sahibi gerekli değişiklikleri yapar, ki yapmış ta zaten. Bunların reklam amacıyla yapıldığını sanmıyorum. Bu başlık, önceki başlıktaki eleştiri üzerine açmış muhtemelen. İlk eleştiren kişi de reklam amacıyla yapmış olamaz. Çünkü böyle reklam olmaz, hiçbir işe yaramaz.
Konu cpa tarafından (2005-02-05 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
3 başlıktan 1sinde yawhoo yazması artık iğrendirdi benide. Eleştiriler doğru veya değil umurumda değil. Hiç bir şekilde o konu hakkında yorum yapmayacağım ama burası iyi.net biraz da konu ile ilgili başlıklar bulunsun. "Bu başlık, önceki başlıktaki eleştiri üzerine açmış muhtemelen. " Sizi tenkit ediyorum, ne önceki başlığı 50 tane yawhoo yazıyor yahu! Tek başlık altından etsinler kavgalarını ben her mesajda yawhoo yawhoooo görmek zorunda değilimki. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|