![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
![]() Oldukça kullanışlı ürün ama eylül, ekim gibi piyasaya çıkarabilmiş olsaydınız çok daha uygun olurdu sizin açınızdan ve bu kış da yaman geçiyor... |
|
||||
|
Alıntı:
o zamandan bu zamana illaki fiyat oynamaları oluştu. Gitti gidiyor üzerinden 50 YTL ye sattığımıda biliyorum. İnternette aratırsanız şayet bir çok online satış sitesinde ürüne rastlayabilirsiniz. Serbest piyasa olduğu için isteyen istediği fiyatı verebiliyor. Ama şuanki etapta merkezin satış fiyatı perakende 30 YTL dir K.D.V dahil fiyatı.
|
Eğer bu cihaz yere paralel veya zemin üzerinde kullanım yerine, açılı olarak kullanılabiliyorsa güzel, iki işe birden yaramış olur.
satılık gazetetv.com ruyada.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com isadresleri.com dizikolik.com deyimler.net tekneler.net esyalar.net turkblog.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ikincieloto.net oglak.net webtrafik.net sazevi.net yorumlar.net |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/84243-mynet-internet-haber-vs-sitelerin-reklam-fiyatlari-hakkinda.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| mynet internet haber vs. sitelerin reklam fiyatlar? hakk?nda | This thread | Refback | 2008-04-14 12:30 | |
| mynet internet haber vs. sitelerin reklam fiyatlar hakknda. - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-03-03 20:09 | |
| web-tasarim.com Word Pr » Blog Archive » mynet internet haber vs. sitelerin reklam fiyatlarý hakkýnda. | This thread | Pingback | 2008-02-20 17:29 | |
| Web Trace Hosting » Blog Archive » mynet internet haber vs. sitelerin reklam fiyatları hakkında. | This thread | Pingback | 2008-02-20 16:51 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|