![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
14 şubat 2008 saat 01:30 birisi msn e ekledi. ekleyen kişinin msni tesekkurhosting@windowslive.com.
ekleme sebebine gelince kısaca anlatıyım. bu şahıs mavilim.net domainime whois çekmiş ve orda yazan ns lerdeki (NS1.TESEKKUR.NET) kısmından olayı bağdaştırıp yukarıdaki şekilde msn adresi almış ve sonrasında msn de kendisiyle şöyle bir diyalogumuz oldu : Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: merhaba Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: sunucumuz bugün saat 12:30 15:00 arası botnet saldırıları almıstır Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: gecici maddi hasara yol acılmıstır sunucumuzu baska bir sunucuya tasıyoruz sizdeb istegimiz olumlu bir yaklasımla yedeklerınızı almamıza yardımcı olmanız Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: beyfendi ordamısınız Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: evet Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: burdayım Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: buyur Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: yukarıda yazdıklarımı Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: okurmusunuz Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: evet okudum hiç bişi anlamadım Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: sorun nedir Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: benden yardım mı istiyosunuz Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: ewet Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: ne lazımdı Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: istegimiz olumlu bir yaklasımla yedeklerınızı almamıza yardımcı olmanız Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: tamam Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: alın bakalım yedeğimi Gecici Rahatsızlıktan dolayı Müşterilerimizden özür diliyoruz !!: tamam ftp sifrenizi verebilriseniz yedeklerinizi yenı sunucuya aktarım yapalım bu site kapanmadan Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: tabi hemen Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: ftp.********.com Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: ***** k.adı Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: sokcebine şifre Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: enayilik etme oğul Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.: tesekkur.net zaten benim bu türlü şahsiyetlerin ftp bilgilerinizi bu şekilde çalmaya çalışacakları için sizinde başınıza gelmeden uyarmak istedim. Konu SargeT tarafından (2008-02-14 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Kaç promil?
Siz Jack ile beni de geçtiniz. Edit: Uykusuzluk, yorgunluk ve nikotin yoksunluğundan + fazla kafeinden kaynaklı Serebral Vajinasyon (vaginismus cerebri) geçirdiğim için; Espiriyi sonradan anladım =D Süpermiş ama açıkçası... =D Bende uçuşa geçmiş biri yine dedim ama havalan taraf benmişim=D Konu MéDicLiFé tarafından (2008-02-14 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
nelerle uğraşıyor bu millet allah bilir o uğraşan hackerım diye gezen cinstendir...
|
ya bu adamlar kendilerini akıllı sanıyolar ya ona şaşırıyorum. bu işlere yıllarını vermiş biri zaten bu tür şeylere kanmaz.. mavilim.net te bu işte yeni değil.
venom bu kadar kasmayın ya bayan olsun ne farkeder onlarda espri anlayışı yokmu? gayet güzel cevap vermiş..
| Stil | |
|
|