![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sitemap'inde sorun var. Tekrardan hazırlaman gerekecek sanırım.
Belirtilen linklere gitmesi gerektiğini anlıyor botlar ama aradıklarını bulamıyorlar sanırım. O adreslerin geçerli adresler olup olmadığınıda kontrol et sanırım o zaman sorun çözülür. Sitemap hazırlarkende GsiteCrawler diye bir program var. İşine yaracağına eminim. Onu deneyebilirisin. |
|
||||
|
haritanızı neyle yapmıştınız ? herhangibir progrmalamı yoksa php ile db denmi çektiniz ?
|
O zaman onlarla hiç uğraşma sen.
Dediğim programı indir. Bir harita yap sonrada webmasters tools dan onu tanıt güzelce isimlendirerek google önerilerine göre. Sonrasında ise bir - iki gün bir bekle. Problem kökünden halledilecektir. |
|
|||
|
Zaten harita yapmayı bilmene gerek yok işte.
Bende bilmediğini fark ettiğim için sana o programı indir dedim. Kurulumu ve çalıştırılması çok basit. Hemen çalıştıracaksın. Site adresini gireceksin ve oluştur diyeceksin Sana sitemap.xml isimli bir dosya oluşturacak masaüstünde. O dosyayı oluşturma işlemi bittikten sonra; FTP ye girerek ana dizine atacaksın. Sonrada webmaster tools a gireceksin ve sitemap adresini www.siteadı.xxx/sitemap.xml şeklinde değiştireceksin. Hepsi bu kadar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|