![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Okudumda cevap yazamadım genellikle eve gittiğimde cevap yazıyorum maillere burda rahat olmadığım için. Problem değil. O tür şeylere fazla takılma. Aklınla düşünerek yaptığın şeyler başkaları için yanlış gibi gözüküyor olsa da doğrudur. |
|
|||
|
Alıntı:
![]() Olayı şöyle düşün. Kansere yakalandın. Fakat yakalandıktan sonra 1 yıl boyunca doktora hiç çıkmadın ve hastalığından habersizdin. Sonra birgün doktora çıktın ve bir baktın ki kanser belirgin şekilde boy göstermiş vücudunda. Şimdi bu işin sorumlusu kim? Doktormu ![]() Tabiki değil. Sensin=) Bu işide buna benzetmek mümkün aslında. Erkenden eklemen iyi bile olmuş. En azından hatalarını telafi etme imkanın olacak bundan sonraki aşamalarda ![]() |
|
|||
|
Tabi ki iyi oldu.
Bak webmasters tools'u en çok kullanan kesim Almanya. Ama adamların en kötü sitesi açıldığı gibi en az PR6 oluyor. Çünkü işi kontrollü olarak, görerek ve öğrenerek yapıyorlar. Bir bebek büyürken anne baba nasıl onun üzerine titriyorsa, webmasters tools'ta aslında önergelere uyduğun sürece sitenin üzerine titriyor. Sonuçta Google'ın müşteri kitlesi sizlersiniz. |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/82822-google-webmaster-tools-hatasi-yardim.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| web-tasarim.com Word Pr » Blog ArÅŸivi » Google WebMaster Tools Hatasý - Yardým | This thread | Pingback | 2008-02-07 19:18 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|