![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Aynı problem bende de mevcut ,sanırım google domain snifer(domain koklayıcılar)'a karşı önlem alıyor ve indexlemeyi biraz geciktiriyor ama senin durumun farklı blogger siteleri bunun dışında ,endişe etmene gerek yok 4-5 gün yada 1-2 hafta sürdüğü de olur indexlemenin,sana önerim içerik üretmen eğer içeriğin ne kadar fazla ve devamlı olursa indexlenme probleminde o kadar az olur
.
|
|
||||
|
zaten bu dediğim 1 ay önceden açılmış bloglar için geçerli...yeni açılan bi blogu google sevmez...önce biraz zaman geçmeli bu zaman içerisinde içerik girilmeli felan..çunki ilk önce spamcı gözüyle bakıyor...sen ekliyorsun 50 yazı bi daha girmiyorsun ,blog açıldığında bence 1 ay boyunca 2-3 günde bir içerik girilmeli.
|
|
||||
|
ben gecen gün acmıştım indexlenmesi 3 gün sürdü hatta ilk başta 30 sayfamı indexledi ertesi gün baktım 10 sayfaya düştü indexli sayfalar en son dün baktım bir indexli sayfam kalmış
icerik taze ve kopya değil ama hernedense indexlemek yerine siliyo indexlerimi
|
bazen yeni açılan bloglar 15 dk içinde indexleniyor bunun sebebide sanırım yogunlukla ilgili eğer blogu geç saate açıp gönderinizi hemen yaparsanız indexlemede sorun olmaz çünkü sizinde bildiginiz gibi güncellenen siteleri sırasıyla blogspot anasayfasında gösteriyor ve indexletiyor, eğerki gündüz açtıysanız tabi indexlenmesi haliyle zaman alıyor bazende es geçebiliyor, benim size tavsiyem blogunuzu açtığınızda birbaşka indexli site veya sitelerinizden backlink almanızdır o zaman indexlemede sorun yaşamazsınız.
iyi çalışmalar
| Stil | |
|
|