![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar Sitenize Daha Yeni Kayıt Oldum ^^
Ben Oyun Tanıtımları Hakkında Bir Blog Açmak İstiyorum Sizce Blogun İsmini Ne Koyayım Googlede de Bulunması Kolay Olsun Yani Siteye Koyulacak İsim Başka Biryerde Olmasın Gibi Birşey ... Yorumlarınızı Bekliyorum ! |
|
|||
|
HEROEZ merhaba dostum bence isimden önce içerik nasıl olsun gibi bir soru sorsaydın daha iyi olurdu .
Hevesini kırmak istemem kesinlikle ama insanların sana cevap vermesini istiyorsan bence bu işi yapmaya kararlı olduğunu daha samimi bir şekilde anlatırsan daha iyi geri dönüşler alabilirsin .Muhabbet olsun diye yazılmış gibi duruyor da!Neyse ben yinede sana bir tavsiyede bulunayım umarım niyetinde ciddisindir bence google da oyun tanıtım sitesi olarak üst sıralara çıkmak baya bi zor şu an için ama yinede tavsiyem domainin içinde türkçe yapıyorsan siteyi "oyun" ingilizce yapıyorsa "game" kelimelerinin geçmesi ,tabii orjinal bir isimle çıkıp farklı birşeyler ortaya koyarsan elinde sonunda tanınır siten ,sana kolay gelsin .
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|