![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
birde bunların dışında profesyonel dolandırıcılarda var onuda ekle grafix
|
ee Normaldir Bi HTML Tasarım 3 4 gun Sürüyor ve 500 ile 1000 YTL arasında degişen fiyatlarla yapiyor..Kım Bu işe El Atmaz ki.:Firma tutuor bi webmaster yaptirior siteleri kolay yoldan Para Cepte..Böyle gittigi Sürece tasarım 5o ytl'e kadar düşer..
|
Benim internetle olan haşır neşirliğimin bir nedenide çoğumuz gibi para kazanmak.Fakat sadece para kazanmak değil, zamanımı boş yere orda burda harcamak yerine neden takılıyorum internette ?
Sadece para kazanmak değil benım internetteki amacım.Yaptıklarımı sunup emeğimin karşılığını almak.Ama artık böyle birşey kalmadı bence.Artık biryerlere gelebilmek için özgür makale yayınlayıp emek harcamak geçmiyor.Çünkü böyle yapınca biryerlere gelemıyorsun.Bunun nedeni ise tabiki biiziz. Peki niye bu kadar çok bunu yapan kişi var? Bunun nedeni yine bizleriz.Çünkü artık çoğu kişi böyle şeyler yapıyor, bunu görüp bedavan para kazandıklarını görenlerde bu işi yapmaya çalışıyor ama bence bilinçli olarak yapmıyorlar . internette para kazanmak astında bence bilindiği kadar kolay değil.Çünkü bu işten helal para kazanmak için bence kendini bu işe adaman gerekir , zamanının çoğu internette geçer belki bazen 2 3 gün hiç kalkmadığın olur.Hayatından birçok şeyi bile kaçırabiliyorsunuz. Ama ben bunları kaçırmadığıma inanıyorum çünkü yeri geldiğinde kalkabiliyorum , bence bu yukarıdaki işi yapan arkadaşlarda daha Legal iyi yollardan para kazanmaya baksınlar çünkü bu hareketlerin sonu yok nereye kadar giderki ? 100 ytl için bir insanı dolandırmaya değermı be ? Valahi biraz abarttım sanki konu dışınada çıktım ama vallahi okuyunca bunları söyleyesım geldi
|
|
||||
|
Alıntı:
|
ne diyeyim arkadaşım sana %100 katılıyorum ve de şunu ekliyorum eskiden kendi kendime site yapar banner hazırlar psd template çıkarır mutlu olurdum , sonra şirketlere siteler yapmaya başladım 3-5 harçlığımı çıkardım yine mutluydum, ama gel görki senin dediğin olaylara 50 ytl ye site 1 ytl ye script olaylarını görünce soğudum bu işten ve sadece isteselerde bokunu çıkaramayacakları domain işine girdim en azından birikimim var üreticiliğimi kullanabiliyorum dedim, ama gel gör ki bu korsanlar uyanmış olsa gerek ekmek yiyemeyeceklerini anlayınca ellerinde tuttukları domainleri 1 ytl den ucuza satmaya başladılar ve domain işine de taş koymaya çalışıyorlar. bilmiyorum bu sektör nereye gidiyor ama acayip soğumuş durumdayım belki 100 tane projelik domain var hepsini tutuyorum elimde ne satasım var ne site yapasım, ama birilerini fena halde ..... ım var! bitirdiler resmen bendeki aşkı şevki heyecanı , askere gittim hostçunun tekinden host aldım şirket sitelerini koydum bir geldim ki hostçu meğer tostçuymuş bana iki kaşarlı bir karışık tost yapmış sonra kapamış gitmiş siteleri, şirketlere de site yapacak yüzüm kalmadı artık ne diyim Allah hidayet doğru yol nasip etsin para nerde biz orda mantığıyla yüzme bilmeden balina avına çıkan bu kardeşlerimize
|
Devir değişti,
İki insan örnek vereyim size; Sabahtan akşama canı çıkasıya kadar çalışan ay sonu geldiğinde asgari ücret alan bi adam.. Birde 14 yaşında olup, spam yapan, vvarez script satan ve aylığı 1000$ dan fazla olan bir velet.. Yorumum yok sadece devire bakın diyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|