![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
A firması , bizden teklif aldı pahalı geldi. B öğrencisine yaptırdı. Öğrenci sırra kadem bastığında alan adını nasıl alabiliriz , nasıl alabiliriz diye kapımızı çaldı. Verdigimiz teklifi bu sefer hosting ve alan adı transfer ücreti olarak ödedi bize.
Bence burada öğrencilerin veya girişimci gençlerin bu tür işleri yapması gayet doğal. Yalnız yapan kişinin bir takım birikimi ve yatırımı olması şart. Bu tür güzel projelerde görüyoruz bazen yalnız gençlerimiz, satarım kundaklar kaçarım mantığıyla ilerlemesi çok üzücü bir durumdur. Türkiye'de bu tür durumlara mahal veren küçük işletmeleride yabana atmamak gerekiyor. Bence bunun temelinde bilgisizlik vardır. İşletmeyi yöneten kişi bilgili olsa , Neyi nereye yaptıracağını bilir. İşin traji komik tarafı kişi şahıs veya kurumsal şirket kısaca web sitesi yaptıracak kişi ne denli bir araştırma yapıyor diye sorduğumuzda koca bir hiç çıkıyor ortaya. bir musibet bin nasihatten iyidir * dedim , diyorum , diyeceğim. Korsanlarada teşekkürler. Bazen işlerim açılıyo sayelerinde. Uğraşmıyorumda.
|
|
||||
|
Alıntı:
Konuya gir incele ondan sonra yorum yap lütfen. Konuda neden 100 ytl olduğu yazıyor. ![]() Her scripti 100 ytl ile yapmıyorum
|
|
||||
|
Alıntı:
bende bilgisayar satış sektöründeyim firmanın biri tüm yerel otobüslere reklam vermiş kocaman bir bilgisayar resmi altında da yazıyor.. Şok, bilgisayar 590 ytl.. Gelde anlamayan müşteriye anlat...
| Stil | |
|
|