![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
![]() bilgisayarınıza zarar verebilir diyor. bu nein nesidir bilen varm ı? FTP de trojan falanda yok
|
Keşke forumda arama yapsaydın. Bu konuyla ilgili uzun bir makale hazırladım.
Şuanda Google arama sonuçlarından banlanmış durumdasın. Tüm Çözüm yollarını ayrıntılı şekilde yazdım. Uyguladığın taktirde 1 gün içinde siten eski haline döner aksi taktirde bir daha asla Google'dan sitene ziyaretçi girişi mümkün olmaz. Buyur burdan devam edelim. |
|
||||
|
toplistler ilk aklıma gelen olaydı zaten site bana ait değil bir arkadaşıma ait de toplistleri soyledım bende kaldırsın bakalım sonuc değişecekmi
|
Arkadaşlar görüyorum hiç bir webmasterın konuyala ilgili bir bilgisi yok. Bunu google da "Zararlı içeriklerden dolayı yasaklanma" diye bir arama yaparakta görmeniz mümkün...
Kimisi zamana bırakın kimisi Google asla onu kaldırmaz, kimisi önemli değil ya ne olacak gibi saçma şeyler söylemiş. Aslında sanıldığın daha önemli. Google'dan banlanıyorsunuz çünkü kısa bir süre sonra ve Google'dan banlanan bir domaini olan wemasterda zaten internet işini bıraksın derim ben... Verdiğim linki takip ederek Google banlarınında 1 gün içinde nasıl kaldırılacağını öğrenebilirsinizrahatlıkla. Bu sorunun nedenide frame açmaya çalışan bir toplist yada sitene SQL yoluyla yerleştirilmiş bir koddan kaynaklanabilir. Analiz ettirmen gerekli ve tespit ettirmen gerekli. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|