![]() |
|
|||
|
netdunya.com adlı bi sitem var.kendini bilmez lamerin biri saldırıp duruor. saldırı çok etkisiz fakat host ve kullandığım vt access birleşince etkili gibi gözüküor. ip ban olayını yaptım fakat accesslara çok yoğunluk geldi iyice kötü oldu. sizin yardımınıza ihtiyacım var. yardım ederseniz sevinirim.
The page cannot be displayed There are too many people accessing the Web site at this time. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Click the Refresh button, or try again later. Open the www.netdunya.com home page, and then look for links to the information you want. HTTP 403.9 - Access Forbidden: Too many users are connected Internet Information Services -------------------------------------------------------------------------------- Technical Information (for support personnel) Background: This error can occur if the Web server is busy and cannot process your request due to heavy traffic. More information: Microsoft Support yani ne kadar basit olduğunu görebiliyorsunuz..
|
access'i sql'e çevirebilirsin ama bu da kesin çözüm değil, anti-flood scriptler kullanmalısın form işlemlerini yapan sayfalar için.
|
de saldırı şekli biraz daha farklı zannedersem. bütün formlar boş yani saldırı yok. saldırı güvenliğini koyarım o kolayda zor olan iss koruması yani ddos v.s. bana ne tür yardım edersiniz.. yardımlarınız için gerçekten minnattar olacğım
|
Bir nebze fayda sağlaması için yurtdışı kaynaklı "dedicated" sağlayıcı IP'lerine kapatabilirsin. Örneğin; ev1, theplanet, gnax gibi sunucu barındıran ağların IP'lerine kapatırsın, sonuçta bu yerlerden sana ziyaretçi gelmez, genelde bu tür saldırılar yurtdışı sunucular üzerinden yapılıyor. Ben bu konuda gözle görülür şekilde rahatladım
| Stil | |
|
|