![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Birinci soruyu merakımdan soruyorum ikincisi içinde öyle denilebilir.
1- *Günlük tekil hit en az 2-3 K arası günlük çoğul hit en az 3-5 K arası.Her saniye artan ziyaretçi kitlesi. *Hitin %99,9u google kaynaklı *Pagerank 2 *Google backlink 112 yahoo backlink 4,110 *Technorati sırası 179,530 alexa sırası 207,084 *Tamamen özgün içerikli *Reklam yerleşimleri optimize edilmiş ve reklam yerleşimi ziyaretçiler tarafından kabul görmüş *Tam 1 yıldır açık *Tema güzel ve site içi ziyaretçi dolaşımı kolay.Ziyaretçiyi sıkmayan ve aradığını bulduran widget yerleşimi *Süper SEOlu.Tamam süper biraz fazla oldu ama seolu demek yeterli ve açılan konular seoya uygun açılıyor..Açılan konular googledan daha fazla hit çekebilmek için ziyaretçinin googleda o konuyu ne biçinde arayacağı psikolojisi dahilinde açılıyor.. Bu özellikteki bir siteye mesela 160x600 bir banner reklam verseniz 1 aylık kaç ytl, 120x600 bir banner verseniz 1 aylık kaç ytl ücret ödersiniz? 2- Ad corner tipi reklamlar jomplo dışındaki sitelere eklenemezmi? Baktım ama php dışında başka bi yere uygulanabilen kod bulamadım html için ad corner kodu yokmu? < Bknz ad corner reklam neye benzer: http://www.sanoma-onlinesales.nl/pix...men/corner.jpg > Konu gokhans19 tarafından (2008-01-26 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
30 ytl den 5 reklam al olsun bitsin
|
kızma ama bence 2-3 k siteye reklam veren de çıkmaz, o nedenle sen ya adsense ya da bu tip reklam networkleri ile çalışsan daha iyi olur. Önceleri başıma geldi o nedenle söylüyorum gerisini sen bilirsin.
| Stil | |
|
|