![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Leptopla beraber işletim sistemi olmayan ama sanırım baştan yenilemeyi sağlayan bir cd veriyorlarmış taktığımda çalıştıramadım aradım servisi f12 bas ordan devam edersin zaten dediler ama f12 basınca bişey olmuyo
hatta ben sistemi onar diyincede bişey olmuyo naapmam gerek fikri olan varmı![]() yani ben kısaca Recovery cdsini nasıl kullanıcam
iddaa Konu mathiaxbars tarafından (2008-01-18 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
markası asusta modelini bulamadım
![]() Hp de recovery f12 idi.Cd yi takıp yeniden başlatıcaksın, ekran açıldığında sürekli F12 ye bas sürekli.Karşına menü gelecek recovery için.Oradan yapmak istediğin işlemi yapabiliyorsun. çıkmıyo iki şık çıkıyo biri sistemi onar gibi bişey ona tıklayıncada bişey olmuyo tekrar geri saymaya başlıyo
|
yarıdım edenlere teşkkür ederim servisi 6 kere aradım bana yapmam gerekenleri sölediler (haftada bir masa üstüne format atmama rağmen dinledim sabırla) ama birtürlü olmadı bende f1 den f11 e kadar hepsini denedim meğersem f11 miş
halbuki servistekilere asus olduğunu ve modelini sölemiştim... TrDownload haklısın özür dilerim ama bilgisayara indirdiğim program artık neyse başta bütün güvenlik ayarlarını kapadı sonrada internte girmemi engelledi , bilgisayaradki verileri dvd ye bile yazamdım düşün , bende veriler gidecek diye becermediğim için size heyecanla sordum mazur gör
iddaa Konu mathiaxbars tarafından (2008-01-19 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
eski verileri silmiyoiyi dileklerin için teşekkürler ![]() tabi şimdide modemim gitti bişey benle uğraşıyo ama dur bakalım
| Stil | |
|
|