Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-05, 15:46
Member

Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %100/2
MilliFantazi is an unknown quantity at this point

Alıntı:
ZoMBiE_8´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
onlinenic ile iletişime geçtim. admin@inetmar.com adresiyle görüşmemi söyleyen bi mail attılar. inetmar.com'a ticket açtım cvp gelmedi. destek mail adreslerini ekledim kendilerinde bulunan bilgilerin farklı kişiye ait oldugunu söylediler. whoisdeki bilgiler bana ait ama onlarda farklı bilgiler varmış.. atakoyun@yahoo.com adresine ulaşacakmışım adam bana satalı 6-7 ay oldu kullanırmı bu mail adresini.. isim ne diyorum kimden aldıgımıda hatırlamıyorumki yok onuda söylemediler..

neyse benim iş olmayacak sanırım regserzede olan varsa inetmara ulaşşın..
İşin olur mu olmaz mı bilmiyorum ama abi gözünüzü seveyim 3-5 kuruş fazla verip doğru dürüst yerlerle çalışın. Ya çok ama çok çok afedersin. Sana asla acıdığımı fln düşünme, öyle hissedersen şimdiden özür dileyeyim ama bu konuları gördükçe üzülüyorum be abi.. Uğraşıyorsun o kadar emek veriyorsun, bari temelini sağlam yere at. 3-5 kuruş fazla ver, daha kaliteli yerlerle çalış. Yaşamazsın bir daha böyle problemleri. Yaşarsan da gidip hesap soracağın birileri, bir adres fln olur elinde

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-05, 19:10
Member

eTicaret: %100/8
ZoMBiE_8 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
MilliFantazi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İşin olur mu olmaz mı bilmiyorum ama abi gözünüzü seveyim 3-5 kuruş fazla verip doğru dürüst yerlerle çalışın. Ya çok ama çok çok afedersin. Sana asla acıdığımı fln düşünme, öyle hissedersen şimdiden özür dileyeyim ama bu konuları gördükçe üzülüyorum be abi.. Uğraşıyorsun o kadar emek veriyorsun, bari temelini sağlam yere at. 3-5 kuruş fazla ver, daha kaliteli yerlerle çalış. Yaşamazsın bir daha böyle problemleri. Yaşarsan da gidip hesap soracağın birileri, bir adres fln olur elinde
tabiki dogru diyorsun ama ben bunu satış başlıklarının birinde aldıgımdan böyle sorun oldu yani reg. firması seçme sansın yok. yoksa seninde dedigin daha ne oldugu belli olmayan yerlerden uzak durmak lazım.. teşekkürler ilginiz için

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-03-05, 19:13
Member

eTicaret: %100/2
MilliFantazi is an unknown quantity at this point

Bir daha böyle bir alışverişin olsa bile transfer işlemleri var. Transfer de edebilirsin. İlla alacağın yerde duracak diye bir şart yok sadece emeklerin için sana bir önerimdi.

Rica ederim.

Seçenekler
Stil