![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
| Anketimiz: Laptop Tavsiyeniz - Sizce Hangi Laptop? | |||
| Acer 5100 |
|
1 | 4,00% |
| Acer 5100 |
|
1 | 4,00% |
| Asus F3JP |
|
0 | 0% |
| Asus F3SC 220DR |
|
0 | 0% |
| Asus AN-307 F3SV |
|
2 | 8,00% |
| Dell Inspiron 6000 |
|
1 | 4,00% |
| Dell Inspiron 6400 |
|
4 | 16,00% |
| Dell XPS 1210 |
|
2 | 8,00% |
| HP Pavilion DV9610 |
|
4 | 16,00% |
| Lenovo Thinkpad X Serisi |
|
0 | 0% |
| Lenovo Thinkpad T Serisi |
|
1 | 4,00% |
| Sony Vaio |
|
9 | 36,00% |
| Toshiba Satellite A200-1VL |
|
7 | 28,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum.HP nin kasa modeline aldanıyorlar hep. DELL kullanıyorum,dvd writerı dışında çok sağlam donanımlara sahip. Ama üstad, dell daha ucuz gibi asustan? şaşırdım maddi durumunuz iyi değilse asus alın demenize.
|
valla profesyonel bir kullanıcı olarak şunu çok rahat soylebilirim kesinlikle HP almam, Toshiba da almam, düşük donanımlı cihazları fahiş fiyata satıyorlar artı olarak teknik servisi hakkında ve oluşan problemler icin iyi şeyler duymadım, Acer gözüm kapalı alırım, şu anda elimde 512 MB li P4M 2.2 Ghz işlemcili notebookumu 2003 ten beri kullanıyorum, tabi artık bazı şeyleri kaldırmıyor ve eski kaldı. Dell alabilirim ama Şu anda Asus F3SV modelini almayı düşünuyorum.
Bunlarin dışında bence HP Toshiba Adına filan kanmayıp gidip casper bile alsanız daha rahat edersiniz...
|
F3SV gerçekten kaliteli. Özellikle 240DR olanı kaçırmamanızı öneririm.
![]() Fiyat-performans oranı çok yüksek.
|
bendede asus var bi tek servisi kötü diyorlar onuda yakında göreceğim çünkü pili durduk yere çalışmamaya başladı garantiye yolladım. Onun dışında gayet iyi bir makina , ben sevdim
|
O zaman hepimiz asus kardeşliği kuralım derim...
Asus'un ferrari model'i de çok güzel aslında. Tam karizma.
|
Ferrari Acer'ın değil miydi?
Asus'un Lamborghini modeli var.
|
Ben lenovo kullanıyorum şuan bir şikayetim yok.Tek sorun biraz yavaş olması onunda vistadan kaynaklandığını düşünüyorum.
Ama hemen belirteyim oyun,film vb. için kullanmıyorum.Oralarda ne tarz bir performans sergiler açıkcası bilemeyeceğim.
| Stil | |
|
|