![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Blogs | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | iTrader | Forumları Okundu Kabul Et |
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
|
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
valla bende araştıryorum,
Asus AN-307-41 F3SV (2.4 ghz, 250 gb hdd, Intel Core 2 Duo T7700, 2048 mb ram, 4 mb önbellek, 256 mb Geforce) Toshiba Satellite A200-1VL (2.2 ghz, 160 gb hdd, Intel Core 2 Duo T7500, 2048 mb ram, 4 mb önbellek,256 mb ATI) bunlardan birisi olabilir daha çok asus a kayar gibiyim ama biraz daha bekleyeceğim sanirim asus 100 dolar civari bir indirim yapml laptoplara ama bu son satıcılara henüz yansımadı
|
Bu konuda iyinete kulak verin derim.Laptop alacaksanız çok yüksek özellikli almayın.Yeni çıkanların hepsinde VISTA var zaten.Anında tüketir pili şarjlı kullanırken.
Çok fonksiyonlu kullanmak için masaüstünden kopmayın derim.Özlüyorum doğrusu,iyi donanımlı bir masaüstü alacağım yakında ikisinide kullanacağım.İkiside birbirinin yerini tutmuyor.
|
asus kötü ürün yapmazda yinede iyi araştırmak lazım, bu başlıkta verilecek tavsiyelerle bende bir laptop almaya karar verdim, seyahatler çekilmiyor bilgisayarsız.
Laptop kullananlar, deneyim sahipleri lütfen bu başlığa birşeyler karalamayı ihmal etmesinler.
|
valla bence de oyun için laptop almak ferrari alıp koy yolunda kullanmak gibi birşey.
laptop iş için ve taşınabilirlik açısından tercih edilmesi gereken birşey ama maalesef çoğu satıcı bilinçsiz olduğu için ve de bir o kadar biliçsiz son tuketiciyi bulduklarından resmen kakalıyorlar ürünü, al oyun oyna bunla super oynanır demek resmen kandırmak demek oyun oynanan hangi laptop ısınmaz ve hangisi fan sesi çıkarmaz çok merak ediyorum?
|
tabi amacım sadece oyun oynamak değil. oyun oynamayı seviyorum ve ara sıra oyun oynarım diye düşünüyorum. acer aldım ve fifa2008 i kurdum. gayet güzel memnunum.
|
Arkadaşlar, bilgisayar satışı işi ile de uğraşıyorum. Kendi belirlediğim kriterlere göre benim görüşlerimi sizlerle paylaşmak isterim. Keşke bir kişiyi fikir sahibi yaparsak ne mutlu bize.
Kendim : Evde, ben işlerim için - oğlum GTA San Anders oynamak için (3.5 Yaşında) ASUS Z53F kullanıyorum. Tavsiyelerim: Maddi Durumunuz İyi İse 1. DELL 2. SONY 3. TOSHIBA Bunların her bir modeli pahalı ama inanın verdiğiniz paranın değerini karşılayacak ürünlerdir. Maddi Durumunuz İyi Değil İse Sadece ASUS Aşağı yukarı her bütçeye uygun ve iş görebilecek bir laptop'u var... Tavsiye etmediğim lanet ürünler.... 1. HP Her modeli 2. Acer Geneli 3. Fujitsu-Siemens 4. Lenovo İnanın bu ürünleri kullanan genel kitlenin çooook büyük bir kısmı şikayetçidir. Veya benim elime geçen markalar bunlar yorum yaptıklarım. Bana denk gelenler sorunlu ürünlerdi. Not : Oğlum bir tetris edası ile laptop'u (Asus'u) heryere sürüklüyor kaç kere düşürdü kapağı profilo reklamlarındaki gibi güm pat kapatıyor. Allaha şükür performansı gibi sağlam bir ürün...
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/79969-laptop-tavsiyeleri-arsiv-olusturalim-kampanyasi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Laptop Tavsiyeleri (Arşiv Oluşturalım Kampanyası) - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-03-06 22:32 | |
| Laptop Tavsiye - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-01-31 01:10 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|