![]() |
|
||||
|
Birçoğumuz arama motoru olarak Google'ı kullanıyor Türkiyede.Ama tabiki tek büyük arama motoru Google değil.Herkes google'da yüksek sıralarda çıkmayı düşünüyor , en büyük hit kaynağı Google.
ama şimdi Çince bir siteden bahsedeğim size.Baidu.com Çin'in en büyük arama motorudur kendisi, çokda ünlüdür , ama eminim burada bilmeyen çok kişi vardır bu arama motorunu... Neyse gelelim işlevine ; Aylar önce sitemi öylesine kayıt ettirmiştim , tabiki hit gelmedi fos çıktı sanım diğerlerinde olduğu gibi.. fakat aradan 3 4 ay geçti ve siteme bu arama motorundan günde 100 kişi gelmeye başladı.Ve bu günlerce devam etti.Önerim bu siteye kayıt olun, kayıt olmanızda basit , bir blogdan alıntı yapalım ; Alıntı:
|
|
||||
|
çin hitinin pek fazla değeri yok diye biliyorum. adsense tıklama oranları vs. bakımından.
birşey var bazıları çin hiti toplayıp bunları banner değişim sitelerinde değerli hitlere çeviriyorlardı ama tam mantığını bilmiyorum belki bir fikir verir
| Stil | |
|
|