![]() |
|
|||
|
webwiz forum sitemi vbullettine çevirdim fakat bazı sorunlarım var..
1. tüm konular kilitli durumda gözüküyor tümünü birden açma gibi bir şansım varmı:S 2.konuları son mesaja göre sıraladığım zaman son konular son sayfalarda oluyor bunu nasıl düzeltebilirim.. yardım edenlere şimdiden teşekkürler
|
|
|||
|
Admin panelinden
Maintenance > Update Counters > Rebuild Thread Information Maintenance > Update Counters > Rebuild Forum Information Bu işlemleri gerçekleştir, yine düzelmezse, vbulletin.com'dan impex'le ilgili support ticket'ı aç, oradan ilgilenirler. |
|
|||
|
konu kilitlemeyi daha çözemesemde diger sorunu çözdüm(forum ayarlarında alçalan seçilmesi gerekiyor ihtiyaç olursa)
forumun ana sayfasında düzenleme yapmak istiyorum orjinal template kullanıyorum.. düzenlemeyi nerden yapabilirim vb biraz karısık geldi bana ![]() ayrıca rep sistemi için eklenti gerekiyormu sitede görünmüyorda suanda.. alt forumların anasayfada görünmesi için gereken eklentiyi kurdum hata vermedi ama alt forumlar gene gözükmüyor ana sayfada onuda anlamadım.. yardımınız için teşekkürler Konu ZoMBiE_8 tarafından (2007-12-29 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|