![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
isimtescildeki bir hesabımın şifresini unuttum. konuyla alakalı 2 tane ticket açtım cevap gelmedi, ardından telefonla aradım birazdan yollayacaklarını söylediler ve evden çıkmam gerekti çıktım.
şimdi evdeyim ve mailimde tam bir şaka var! şaka var çünkü, sanıyorum 2 tane ticket açtığım için iki ticketada farklı kişiler bakmış ve şifrem iki kere gönderilmiş. şimdi size iki mailide aynen yazıyorum: 1. mail Alıntı:
Alıntı:
internetteki sistemlerin çoğunda bırakın yöneticilerin şifreyi görmesini, veritabanına dahi şifreyi girerken md5le şifreliyorlar. ve yeni şifre istendiğinde sistem otomaitk olarak farklı bir şifre yaratıp kendi kendine yolluyor. gerçekten isimtescil.net'in bu yaptığına İNANAMIYORUM. bir DOMAİN KAYIT FİRMASI bu kadar rahat olmamalı. şu anda mesai saatleri bittiği için aramadım. yarını bekliyorum ve yarın bizzat arayıp konuşacağım. konuştuktan sonrada yazarım. BRAVO...!
|
hem ucuz olması hemde turkticaret gibi nsleri dahi ücretle vermemesi isimtescile yönelmemin en büyük sebebiydi. hatta turkticaretteki tüm domainlerimi yavaş yavaş isimtescile kaydırmaya başlayacaktım bu aralar. fakat bu bahsettiğim olay basit birşey değil. ben domain kayıt firmama yıllarımın emeğini emanet ediyorum ve benim şifrem bundan çok daha kaliteli ve profesyonel bir hizmeti hak ediyor.
|
Alıntı:
ayrıca, sistemin otomatik şifre hatırlatmasında tc kimlik no istenirken, ticket veya telefon ile şifre istendiğinde yalnızca mail adresinin söylenmesinin yeterli olmasıda ayrı bir vakka
|
ayrıca burayı atlamışım... sizin için bilmiyorum önemlimi ama benim şifremi isimtescil çalışanlarının görmesi veya bilmesi veya bilebilme imkanı olması benim için çok önemli. çünkü o şifre domain panelimin şifresi, telefon pin kodum değil.
|
pardon burayı mesajımı postalarken atlamışım, belki şöyle olabilir: gelen ve gönderilmiş mailler destek departmanına ait bir epostada tutuluyordur, ikinci şifrenin size ulaşmadığını düşünüp ortak kullandıkları yerden tekrar bakıp göndermişte olabilir, tabi bunlar sadece tahmin, kullanıcı olarak sizler daha iyi bilirsiniz.
|
|
||||
|
yanlış anlaşılmasın firmayı koruyor gibi bir halim yok, benimkiler sadece tahmin doğruyu bulmak adına, benim portföyüm monikerde ki güvenlik konusu en dikkat ettiğim husustur, bu nedenle kolay kolay eski çalıştığım firmalardan vazgeçemiyorum.
|
|
||||
|
Alıntı:
![]() neyse, ben yalnızca yaşadığım durumu anlatmak istedim. benim gibi bu durumdan rahatsız olabilecek kişiler varsa baştan bunu bilerek isimtescille çalışmalılar daha sonra pişman olabilirler.
| Stil | |
|
|