Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-01-20, 01:20
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
emuzzik is an unknown quantity at this point
Standart E-MuZziK.Net Çalıntı yazılarına cevap.

arkadaşlar ben görmedim fakat böle konuşmalar dönüormuş. inndirden çalıntı falan. herneyse zamanında inndir.com üst editörlüğü yaptım e kendi sitem için ayrıldım dizayn konusunda yetenekli olmamam sebebiyle inndirin dizyı kullandık ilk zamanlar inndir ile aynıydı ama özgün abi, yani inndirin sahibile konuştutkan sonra böyle birşey yaptık. sorun olmayacağını söylemişti. çübkü sonuçta en üst düzey yetkiliydim inndirde. herneyse sonuç olarak dizayn olarak inndir.com a benzeme söz konusudur. ancak izinli oldugundan içm rahat. tek laf etse sileceğimide biliorlar.ayrıca editör sistemine gelelim. editör sisteminin mantığınıda aynı şekilde inndirden yansıttıım fakat mantık çalışma olarak. çünkü çok idüzgün birşeydi gene ona söyledim. ve seviyeli puanlamalı bir editör sistemi yazdım. kimsenin bana iftira atmaya hakkı yok. sonuçta olay özgün bey ve benim aramda geçen bir şeydir ve izinlidir o gelip çaldın dese 1dakika durmam. son olrak e-muzzik, inndirin scriptini kullanmıyor.

Seçenekler
Stil