![]() |
|
||||
|
Evet bakıyorumda webmasterline.com/forum açtıktan sonra eline domainini alan forum kurmuş.Gün geçtikçede 100lerce forum katılıyor internet alemine...Ama forumlardaki konular hep birbirinin aynı böyle olunca üyelerde hep aynı kişiler...Bundan sonra forum açacak olup ben forumuma üye bulurum hit getiririm die düşünen varsa ben şimdiden söyliyim.Ne üye gelior nede hit...Hayallere kapılmamanızı istemiyorum.Eğer gerçekten foruma katkı yaparım üye getiririm kendime ortam yaratacağım diyen varsa buyursun. www.webmasterline.com/forum 'a orada yetki verelim takılsın.Parça purçuk etmiyelim güzel internetimiz.Hepimizin amacı aynı.
msn: cantalayli@hotmail.com |
|
||||
|
ya sadece forumdan sitemi olurmuş.
al bitane php bilmemne scripti konularını gir 10dk da alsana site böyle site olmaz forumdan olur ama iyi altyapısı olursa olur. millet html nin h sini bilmiyor veya asp-php bilmiyor site yapıyor yok böyle bir olay. http://www.cgtalk.com girin gercek forum nasıl oluyor görün online member sayısına bakın toplam member sayısına bakın mesaj sayılarına bakın görün ki forum kurmak okadarda kolay iş olmadığını anlayın saygılar |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Forum konusunda w3bmaster sana katılamıycam biraz emek ve çalışmayla eminimki çok büyük bir foruma sahip olabilirsiniz ama bu 1-2 ay gibi kısa bir sürede olmuyor biz ilk açıldığımızda 100 üyemiz olduğunda baya mutlu olmuştuk bugün 3000 lere yaklaştık ve hergün en az 40-50 yeni üyemiz oluyor , günlük hitimiz hafta içi 1500+ tekil hafta sonu 3000+ tekil , forumların bence en güzel yanı kalıcı kullanıcılar oluyor gelgeç kişi çok az , zaten gel geç kullanıcılar üye olmakla uraşmıyorlarda , dediğim gibi zengin bir içerikle uzun süreçte iyi sonuçlar alınabiliyor.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|