![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
dün gece r10'da içinde "forum" geçen domainlerle ilgili bir yazı okudum ve denedim.
birinci örnek ikinci örnek üçüncü örnek yukarıdaki örneklerde aşağıdaki 10 (10. sayfa) linkine tıklayın , gelen sayfada 19 linkine tıklayın Google uyarı veriyor. başka örnek yukarıdaki örnekte forumtr forum olmasına rağmen içinde domain forum kelimesi geçmediği için yukarıdaki uyarıyı vermiyor.
|
Aynı zamanda forum ve blog diye iki tane sub domain açıp anasayfadan ikisinede link verdim pr güncellemesinde blog pr2 olurken forum 0 kaldı
forum sevmiyo google (:
|
Ağustos ayında bu konuya değinilmişti, birşey değişmemiş demekki google halen forum cuları sevmiyor.
|
|
||||
|
peki Google'ın bu uygulamasının bir zararı varmı
forumuma günde ortalama 700 kişi giriyor eğer domain adında forum geçmeseydi dahamı fazla gelirdi?
|
alt klasörü domain.com/forum şeklinde bir sitem 82.200 sonuç çıkardı bugün, sayfa sayısı 80+ ve daha üstüne kadar gidiyor, vbseo falan yok 4 senelik forum vB tabanlı.
|
başka bir örnek: forum.doom9.org için.
http://www.google.com.tr/search?hl=t...27da+Ara&meta= bahsettiğinizle alakası bile yok bence, siz içeriğin kalitesini koruduğunuz sürece, optimizasyonlara fazla abanmadığınız sürece herşey kendiliğinden olup bitiyor zaten.
Satılık 1 yıllık kaspersky anti-virüs lisansları Konu nokie tarafından (2007-12-14 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Ancak görüntüleme yaparken (site:domain.com) bütün sayfalarını göremiyorsun. Bence forumlu domainler piyasada daha fazla yaygınlaşmasın diye göz dağı verilmek istenmiş. Bi zararına şahit olmadım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|