Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 18:22
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
saYRamOnline is an unknown quantity at this point
Standart Dolandırılan arkadaşlar için...

İnnanılmaz bişi. Tam bir fiyasko. forumda bir kaç mesaj okudum birileri birilerini dolandırmış. Adamın googleda adı bile çıkmış çok güldüm. link Paypal dolandırıcısı bilmem kim diye. hayretler içinde kaldım ya.

Ben İzmir'de 99 den beri Ağabeyimin hukuk firmasında çalışıyorum. O kadar kek ve bi okadar da şerefsiz insan gördüm ki bu yüzden gülüyorum nasıl oluyorda insanlara güvenip para gödneriyorsunuz. Herneyse sizler için söylemek istediğim bişi var. Dolandırılıp da hakkını yasal yollardan aramak isteyen arkadaşlar. Eğer ki havalenizi banka aracılığı ile yapmışsanız ve özelliklede havalede açıklama girmişseniz Cumhuriyet savcılıklarında ( Sahtecilik ve dolandırıcılık, ayrıca bilişim bilmemne dolandırıcılıklar büroları var ismi aklıma gelmiyor ama her gün adliyede olduğum için görüyorum) suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Umarım dekontları kaybetmemişsinizidir. yinede banka kayıtlarını istetebilir ve hakkınızı araya bilirsiniz. En azından dolandırıcılık yapan kişiler hakkında tutuklama kararı çıkarılabilir. Bu işler yasal olarak bu kadar boş değil. Bilgi için pm atabilirsiniz.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 18:33
WHMDestek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Love me Do

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/16
WHMDestek has a spectacular aura aboutWHMDestek has a spectacular aura about

Alıntı:
saYRamOnline´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
O kadar kek ve bi okadar da şerefsiz insan gördüm ki bu yüzden gülüyorum nasıl oluyorda insanlara güvenip para gödneriyorsunuz. .
Bu ifadeniz hoş değil.
1 kişi dolandırılmamış.
Yüzlerce kişi dolandırıldı ve hala dolandırıcılar bu ortamlarda gezmekteler.
Dolandırılan insanlara bir nevi saf muamelesi yapmasanız iyi olur.
Abim polis babam savcı annem hakim diyenleri çok gördüm ama sonuca ulaşan görmedim.

Konu WHMDestek tarafından (2007-12-12 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir..

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 20:17
Ece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ece Ece isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold Member

eTicaret: %100/4
Ece will become famous soon enough

Konu yanlış yere açılmış sanırım...

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 20:20
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Wordpress Developer

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about

bu konunun domain satış bolumunde ne işi var

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 20:34
poetank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %92/11
poetank is an unknown quantity at this point
Angry

Alıntı:
saYRamOnline´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İnnanılmaz bişi. Tam bir fiyasko. forumda bir kaç mesaj okudum birileri birilerini dolandırmış. Adamın googleda adı bile çıkmış çok güldüm. link Paypal dolandırıcısı bilmem kim diye. hayretler içinde kaldım ya.

Ben İzmir'de 99 den beri Ağabeyimin hukuk firmasında çalışıyorum. O kadar kek ve bi okadar da şerefsiz insan gördüm ki bu yüzden gülüyorum nasıl oluyorda insanlara güvenip para gödneriyorsunuz. Herneyse sizler için söylemek istediğim bişi var. Dolandırılıp da hakkını yasal yollardan aramak isteyen arkadaşlar. Eğer ki havalenizi banka aracılığı ile yapmışsanız ve özelliklede havalede açıklama girmişseniz Cumhuriyet savcılıklarında ( Sahtecilik ve dolandırıcılık, ayrıca bilişim bilmemne dolandırıcılıklar büroları var ismi aklıma gelmiyor ama her gün adliyede olduğum için görüyorum) suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Umarım dekontları kaybetmemişsinizidir. yinede banka kayıtlarını istetebilir ve hakkınızı araya bilirsiniz. En azından dolandırıcılık yapan kişiler hakkında tutuklama kararı çıkarılabilir. Bu işler yasal olarak bu kadar boş değil. Bilgi için pm atabilirsiniz.

Arkadaşım sözüm ona insanlara akıl vermek, yardımcı olamak istemişsin ama resmen Ukalalık yapmışsın. Bu ban "özürü kabahatinden büyük" sözünü hatırlattı. Milletin gözünden çapağı çıkartacağım diye gözünü çıkartıyosunuz.

Hem insanlara hakaret etmiş hemn reklam yapmışsın millet sana "pm" atacak sende müşteri mi kapaklayacaksın. Bir iş yapıyosanız şunu doğru dürüst yapın artık. Yönlendireceksen edebli ve usulunce yönlendir, yok eğer iş almaya çalışıyorsan yaz açıkça " Arkadaşlar gördüm ki çok dolandırıcılıkolayı oluyor, konu hakkında bilgi verebilir yada yardımcı olabilirim vs.. " yazarsın olur biter.

"Nasıl insanlara güvenip para yolluyorsunuz" ne demek şimdi. Kime güveneceğiz; hayvanlara mı, bitkilere mi? Abinizin bürosunda çok kapalı kalmışsınız, bilmiyormusnuz ki TİCARET GÜVEN ESASINA DAYALI BİR SİSTEMDİR.

Yazmayın bi daha böyle insanların işlerine, güçlerine, kişiliklerine saldırmayın. İşinize gücünüze bakın.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 22:38
Junior Member

eTicaret: %100/4
cenkp is an unknown quantity at this point

Ağzınıza sağlık arkadaşlar, adamlar bizi dolandırsın. Suçlu biz olalım oh ne ala.

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 23:49
WHMDestek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Love me Do

eTicaret: %100/16
WHMDestek has a spectacular aura aboutWHMDestek has a spectacular aura about

insanın ''ha bir sen zekisin'' diyesi geliyor.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-13, 01:11
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
Hobichat is on a distinguished road

sinir bozucu bir açıklama cidden en çokda şu KEK lafı. KEK'in açılımı yaparmısın bu sözü genellikle dolandırıcılar söler. Guzel yurdumun mukemmel insanı

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-13, 15:51
Junior Member

saYRamOnline is an unknown quantity at this point

Afedersiniz arkadaşlar. Kimseye hakaret etmek gibi bir niyetim yoktu. Özür dilerim. Ukalalık etmişiz biraz. Madem olaya bu şekilde yaklaştınız. Ne haliniz varsa onu görün diyeyim. Banane babamın oğlumusunuz dimi?

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-13, 15:57
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/2
hostturka is an unknown quantity at this point

he he he sevdim bu arkadaşı

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil