![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar
http://clickandbuy.com/US/en/ adresine rastladım ve bir kaç sitenin bu site üzerinden kredi kartı ile satış yaotıgını gördüm bu site ne kadar güvenli ve saglamdır bilgisi olan varmıdır. kullanan varsa nasıl başvurulur ve güvenirliği ve çalışma şekli nasıldır bilgilendiren arkadaş olursa sevinirim. daha önce bu site hakkınd abilgi sorulmuş ama pek bir bilgi verilmemeiş belki yeni katılan üyeler arasınd abu konuya sahip kişiler vardır diye ben bilgi mesajı actım
__________________
I'm Back Konu Permission tarafından (2007-12-12 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| clickandbuy? | blade78 | Paypal E-Gold | 0 | 2007-04-12 16:24 |
| RSS hakkında bilgi | echo | Webmaster Genel Konular | 5 | 2006-08-02 03:36 |
| clickandbuy.com nedir ne değildir | keyfinebak.com | Paypal E-Gold | 1 | 2006-07-15 15:26 |
| pr hakkında bilgi | trk_mhmt | Link Değişim | 4 | 2005-11-30 22:42 |
| bir firma hakkında bilgi. | WoLeRiNe | Web Hosting Kurulum ve Ayarlar | 1 | 2005-02-24 16:56 |