![]() |
|
||||
|
5 yıl önce kazayla türkticaretten alınmış bir domaine sahibiz malesef domian yönetimine girdiğimizde 5 yıl önce yapılan üyeliğimizde bize sorulmayan en sevdiğiniz öğretmeninizin adı yaşamayı en çok istediğiniz şehir gibi abuk subuk tarafımızdan daha önce belirlenmemiş sorular soruyor sistem.
Ayrıca domainimizin tüm whois bilgilerini değiştirip kendi adlarına çevirmişler az önce telefon ettim whois değişikliği için register değişikliğini bahane ettiler ve neymiş güvenliğimiz için daha önceden bizim belirlemediğimiz en sevdiğiniz öğretmeninizin adı yaşamayı en çok istediğiniz şehir gibi soruların cevaplarını bize telefonda vermiyorlar Firma olduğumuzu anladılar firmasınız bi dilekçe hazırlayın gönderin size en sevdiğiniz öğretmeninizin adı yaşamayı en çok istediğiniz şehir alanına yazacağınız cevapları verelim dediler. Üşenmiyorum bayramdan sonra dilekçeyi hazırlayıp kimliğimi alıp izmirden direk bursaya bu adamların yanına gidicem oturacam masaya alın dicem ilk yapacağım iş epp keyini alıp onların önünde kendi registerıma transfer edicem domainimi epp keyini aldım diye çıkıp gitmiycem yani çünki bir kaç kişiye epp keyi verdiler ama daha sonra bu epp keylerin uydurma olduğu ve o domainler için olmadığı ortaya çıktı
|
yok abi ben ilk başladığımda türkticaret i duymuştum domaini hostu ordan aldım tam bir rezalet adamlar her şeye para istiyolar ns değiştiricem para, yönlendirme para.. şimdi birdaha türkticaret.net e yanaşmıyorum kimseye de tavsiye etmiyorum.
|
|
|||
|
ben de turkticaret'i iki sene kullanma gafletinde bulundum, onca gereksiz para odedim, kota asimlari vs. hep sorun yasadim. ben de server degistirirken iki hafta bekledim, hicbir maile cevap vermiyorlar, telefonlari kaale almiyorlar. simdi sitemi yahoo'dan yayinliyorum sorunsuz bir sekilde. turkticaret'e sinirsiz web kullanimi, kota asimiyla birlikte aylik 70 dolar civari oduyordum. simdi yahoo'ya 10 dolar oduyorum. turkticaret'i kimseye tavsiye etmem. kullaniyorsaniz da rezilligi yasamadan once server hizmetinizi degistirin derim.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|