Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-11, 08:59
firar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
banned!

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/1
firar will become famous soon enough

2004 üyesiyim.. o gün bugündür herkes türkticarete kötü der ama yinede birileri mutlaka kullanır

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-11, 12:15
sonsuzhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 2
eTicaret: %100/1
sonsuzhost is on a distinguished road

5 yıl önce kazayla türkticaretten alınmış bir domaine sahibiz malesef domian yönetimine girdiğimizde 5 yıl önce yapılan üyeliğimizde bize sorulmayan en sevdiğiniz öğretmeninizin adı yaşamayı en çok istediğiniz şehir gibi abuk subuk tarafımızdan daha önce belirlenmemiş sorular soruyor sistem.

Ayrıca domainimizin tüm whois bilgilerini değiştirip kendi adlarına çevirmişler az önce telefon ettim

whois değişikliği için register değişikliğini bahane ettiler ve neymiş güvenliğimiz için daha önceden bizim belirlemediğimiz en sevdiğiniz öğretmeninizin adı yaşamayı en çok istediğiniz şehir gibi soruların cevaplarını bize telefonda vermiyorlar

Firma olduğumuzu anladılar firmasınız bi dilekçe hazırlayın gönderin size en sevdiğiniz öğretmeninizin adı yaşamayı en çok istediğiniz şehir alanına yazacağınız cevapları verelim dediler.

Üşenmiyorum bayramdan sonra dilekçeyi hazırlayıp kimliğimi alıp izmirden direk bursaya bu adamların yanına gidicem oturacam masaya alın dicem ilk yapacağım iş epp keyini alıp onların önünde kendi registerıma transfer edicem domainimi epp keyini aldım diye çıkıp gitmiycem yani çünki bir kaç kişiye epp keyi verdiler ama daha sonra bu epp keylerin uydurma olduğu ve o domainler için olmadığı ortaya çıktı

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-11, 19:41
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
mbd5200 is an unknown quantity at this point

yok abi ben ilk başladığımda türkticaret i duymuştum domaini hostu ordan aldım tam bir rezalet adamlar her şeye para istiyolar ns değiştiricem para, yönlendirme para.. şimdi birdaha türkticaret.net e yanaşmıyorum kimseye de tavsiye etmiyorum.

#14 (permalink)  
Alt 2007-12-12, 04:39
mehmet k
Guest

Standart turkticaret berbat bir sey

ben de turkticaret'i iki sene kullanma gafletinde bulundum, onca gereksiz para odedim, kota asimlari vs. hep sorun yasadim. ben de server degistirirken iki hafta bekledim, hicbir maile cevap vermiyorlar, telefonlari kaale almiyorlar. simdi sitemi yahoo'dan yayinliyorum sorunsuz bir sekilde. turkticaret'e sinirsiz web kullanimi, kota asimiyla birlikte aylik 70 dolar civari oduyordum. simdi yahoo'ya 10 dolar oduyorum. turkticaret'i kimseye tavsiye etmem. kullaniyorsaniz da rezilligi yasamadan once server hizmetinizi degistirin derim.

#15 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-12-12, 16:51
i.ari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
servisler.gen.tr

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %96/26
i.ari is on a distinguished road

türkticarettten uzak durun deniliyor devamlı

Seçenekler
Stil