![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (4) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İyinet yöneticileri yanlış yere açmış olabilirim ama mahduriyetimden dolayı acıyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlarda olabilir belki. Dün gittigidiyor.com dan telefon geldi. Onlar olup olmadıgını anlıyabilmem için üyelik tarihimi sordum. Dogru söylediler. Tamam gittigidiyor.com dedim. 3 gün önce bir hesap acılmış benim bilgilerimi kullanılıkarak. Ad soyad,telefon,adres bilgileri bana ait. Başka bir kişinin kredi kartını kullanarak işlem yapmış. Knight online mıdır nedir onun için char almış. Kredi kartının sahibi bu işlemi kendine ait olmadıgını söylemiş. Ama tüm işlemler gercekleşmiş. Dün bana ait olmadıgını söyledim. Tamam dediler. Bu gün tekrar aradılar. Durumu anlatıyorum yine (Bu seferki başkası) Anlattıktan sonra dedim benim tanıdıgım birisi olabilir dedim. Çünkü benim bu bilgilerimi başkası bilemez dedim. sonra dediki dolandırılan kişiye sizin bilgilerinizi verecegiz. Bende kızdım siz ne hakla böyle bir şey yapabilirsiniz vs. dedim. Sonra tekrar özel numara ile arandı (köylü tipi konuşması vardı) Tüm yasal işlemler başlatıldı dedi. Tak kapattı. Konuşamadım bile. Burada gittigidiyor.com benim bilgim ve istegim dışında 3. kişilere bilgilerimi verdigi için hakkımı arıyabilrim. Polis ve savcılara verdigi takdirde bir şey diyemem ama 3. şahışlara vermesi hukuki yönden dogru degil. Böyle saçma sapan bir sistem görmedim. Araştırılır ip adresi ip adresi kime aitse onun hakkında dava acılır. Gelipte mahdur bir kişiye acılmaya kalkılmaz. Mail attım cevap vermediler. Telefon numarası bilen varmı. Araştırdım hiç bir şekilde telefon numalarını bulamadım. Sanki 15 yaşında cocuk açmış gibi telefon numaralarını yazmamışlar.
Siteni Ekle Site Ekle Konu i.ari tarafından (2007-11-23 Saat 15:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Bu arada kendi hesabımla giriş yapmaya çalıştıgımda
Alıntı:
Bunu yapacak adam sahte kredi kartı ile yapacagı belli niye dogru bilgi versinki. Açar acmaz alışveriş yapmış. Ama gel gelelim bunu gittigidiyor.com daki maloza anlat. Yaptıgı alışveriş oyun hesabı alışı. Yani kullanıcı hesabı ve şifresi. Bunun için adres ve telefon bilgileri gerekli degil. Adamlar bunu anlıyamıyor...
|
Mail ile gelen cevap. REZALET tam anlamı ile.
Alıntı:
|
Arkadaşlar çok önemli bir kaç nokta buldum. Bu olayla ile ilgili degil genel olarak. Gittigidiyor.com için pek iyi olmuyacak şeyler. (hukuksal yönden)
Bu akşam hukukcu ile konuşacagım eger onlarda ok derse yarın gerekli işlemler için çalışma başlatacagım. Onlar mı iyi yoksa benmi görecegiz... Gerekli işlemleri yapınca sizlede paylaşacagım.
|
geçmiş olsun umarım biran önce halledersin...
|
Arkadaşlar 2 görüşmemde olumlu dönüşler aldım. Son 1 görüşmem var aradım toplantıda oldugunu söyledi. Yarın durumu uzun uzun konuşalım dedi. Olay tam netlik kazandıgında burada paylaşacagım beni dolandırıcı yerine koyma ve benim bilgilerimi 3. kişilere vermenin nasıl olacagını ögrenecekler. (Arkadaşlar inaninki sallamıyorum.)
|
eğer savcılık tarafından istemmişse verilmesi doğal ama dediğin gibi 3. şahıslara verilmişse aç bi tazminat davası çatır catır al paralarını ... Diğer işlemine gelince zaten char kime alındıysa odur büyük bi ihtimal ıp de tutmuyosa sorun yok
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/76242-gittigidiyor-com-ile-ilgili.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Gittigidiyorda güvenilmez bir siteymiş!!! | 3myn | This thread | Pingback | 2008-07-03 17:20 | |
| gittigidiyor.com ile ilgili | This thread | Refback | 2008-04-03 02:55 | |
| gittigidiyor.com ile ilgili - Google - Webmaster Forum / Google Webmaster Fan | This thread | Refback | 2008-01-10 12:03 | |
| WebArsiv.NET RSS Haber Platforumu » Blog ArÅŸivi » gittigidiyor.com ile ilgili | This thread | Pingback | 2007-11-23 15:08 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|