![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
2868’e boş mesaj 5 YTL bağış demek
Güney Asya’da meydana gelen deprem ve tsunami faciasının ardından 3 GSM operatörünün başlattığı cep telefonundan bağış kampanyasına ilgi giderek büyüyor. Turkcell, Telsim ve Avea’nın başlattığı cep telefonundan bağış yapma kampanyasına ilgi giderek büyüyor. Hangi şebekeye bağlı olursa olsun 2868’e boş mesaj gönderen 5 YTL (5 milyon lira) bağışlayabiliyor. İsteyen bir kaç kez boş mesaj göndererek daha fazla bağış yapabiliyor. Katılımcılardan ücret alınmıyor. Faturalı hat abonelerinin bağış miktarı faturaya yansıtılacak. NOT: burdan tasimayin lutfen bu topigi, buraya giren cok oldugu icin burasini uygun gordum... arkadaslar 1er mesaj atsak epey birsey olur,hadi goreyim sizi
|
1 ay boyunca da sitemin her sayfasinda olucak bu mesaj, aynisini sizde yapabilirsiniz
|
ee bizim hat kontörlü buraya mesaj çeksek kontörümüz mü düşecek 5 milyon değerinde ? eğer kontörlü hatlarda oluyorsa bizde çekelim bi mesaj belki ufak bi yardımımız olur...
|
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~521350,00.asp haberi burdan gordum arkadaslar, sanirim dedigin gibi olur
|
yanlız bi şe dikkatimi çekti "Katılımcılardan ücret alınmıyor. Faturalı hat abonelerinin bağış miktarı faturaya yansıtılacak."
hem ücret alınmıyor demiş hemde faturaya yansıyacak demiş? nasıl iş bu ? alınmayan ücret mi faturaya yansıyacak
|
mesaj icin ucert almiyorlar ekstra bunu demek istemis, cok acik yani
![]() haydi destek olun arkadaslar. aranizda ordaki durumu gosteren bir foto var onu gorenleriniz oldumu bilmiyorum ama insanlar resmen balik gibi sahile olu olarak vurmuslar idi binyilin aci fotografi olarak kesin kabul gorur o foto
|
Asya depremi için web sitelerinde de bannerler yayımlanıyor.Sms gönderemezseniz bile sitenizden bu kampanyaya destek olabilirsiniz.Ben sitemin tüm sayfalarında bu banneri kullanıyorum.Bannere ihtiyacınız var ise msn ile gönderebilirim.
iletisim@bedavamelodi.com Bedavamelodi.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|