![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
| Anketimiz: Sizce Bu Takımın Başarısı Nasıl Olur ? | |||
| Takım Kurulamayacak |
|
4 | 21,05% |
| Takım Kurulacak ve Başarısız Olacak |
|
6 | 31,58% |
| Takım Kurulacak ve Normal İşler Yapacak |
|
4 | 21,05% |
| Takım Kurulacak ve Çok Başarılı Olacak |
|
5 | 26,32% |
| Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Haymac bir edebi sanat yapmış
![]() ama ben gerçekten php nin p sinin yarısından anlarım diyebilirim. Ama, kodlama konusunda destek aldığım iki güvenilir arkadaşım var. (onların katılacağını sanmam ama benim isteğimle destek vereceklerini düşünüyorum ve maddi ve manevi imkanımla bu desteği sağlarım ) Bunun dışında gerçekten orjinal projelerim olduğunu düşünüyorum ve projeler konusunda kendimi bilgili ve becerikli buluyorum. Bu şartlarla bu projeye katılmayı düşünebilirim. Siz ya da diğer katılımcılar da düşüne bilir mi? Belirtirseni ona göre oy kullanayım. Saygılar.. |
|
||||
|
Proje hakkında bir bilgi olmadan evet veya hayır nasıl diyebiliriz ki?
Allah kolaylık versin. Merakla bekliyeceğiz...
|
walla bende php den anlamam ama tecrübe konusunda iyiyizdir
yani 6 yıldır web sitesi yapıyoruz ama php nin bende yarım p sinden belki anlarım ehehe
|
Alıntı:
bence böyle bi php grubu olursa kesinlikle katılması lazım diyorum...
|
Alıntı:
şu an mevcut projeler çok karmaşık sistemler değil, değişik fikirlerin ve yeni projelerin muhakkak olması gerekli ki başarılı işler yapalım. ve geliştirerek devam edelim. zaten eminim destek çıkabilir dediğiniz insanlarda hakikaten bu işi bilen insanlardır. bence katılmalısınız. zaten ilk projeler için (daha iyi önerisi olan olmazsa tabi bunlar sonradan konuşulacak) grafiker gereksinimi bile olmayacak. Ben gerçekten kaliteli işler çıkarabilecek, proje yönetimi ve paylaşımı konusunda bilgili, azimli olan arkadaşlarla kısa zamanda çok iyi seviyeye geleceğimize bütün içtenliğimle inanıyorum.
|
Alıntı:
bütün bunlara ilave olarak kesinlikle sizinde katılmanızı isterim.
| Stil | |
|
|