![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
| Anketimiz: Sizce Bu Takımın Başarısı Nasıl Olur ? | |||
| Takım Kurulamayacak |
|
4 | 21,05% |
| Takım Kurulacak ve Başarısız Olacak |
|
6 | 31,58% |
| Takım Kurulacak ve Normal İşler Yapacak |
|
4 | 21,05% |
| Takım Kurulacak ve Çok Başarılı Olacak |
|
5 | 26,32% |
| Katılımcı sayısı: 19. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
neyse arkadaşlar olayı özetlemek gerekirse maddi konularda herhangi bir gereksinim yok sadece iyi projelere ve kod yazacak arkadaşlara gereksinim var şu anda
yanlış anlaşılma olmasın projeler var ama extra olarak dedim
[Bir Türk] Konu WhiteKey tarafından (2005-01-10 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
asp ciyim ben ve hep ses getirecek bi grup içinde yer almak istedim.
referans : www.cmtr.net ilgileneirseniz msn : selcuk_istanbul@hotmail.com |
|
||||
|
Bence böyle bir grup kurupta sadece PHP kodlama ile sınırlamak mantıksız. Ben kendimi Türkiye üzerinde sayılı ASP koderler arasında görüyorum (ki Microsoft Yazılım Geliştiricileri Derneği ödülümde var) ve böyle bir grup içinde konumda yer almak isterdim ancak bana göre bir konu yok
![]() İlginç. Saygılar.
|
Benimkisi sadece bir öneri mysql ile uyumlu çalışacak herkez davetlidir ozaman o şekilde yazayım.
Bu grup için faydalı olabileceğini düşünen; 4 Asp + Mysql uyumlu çalışabilecek iyi seviyede bilgisi olan arkadaşlar. 4 Php + Mysql uyumlu çalışabilecek iyi seviyede bilgisi olan arkadaşlar. zaten ilk proje başlangıç aşamasında kimin neler yapabileceği belli olacaktır. Buna göre yolumuzu çizebiliriz. Çünkü ilk yapılacak proje çok aşırı zor olmamakla beraber bunu kendi başıma denemeyişimin sebebide bu tarz bir grup kurarak sağlam bir şekilde götürmek. ilk proje sonunda bende dahil olmak üzere ekipten birkaç kişi çıkabilir tabikide benim gönlüm herkezin istediğini yapabilecek seviyede çıkması. Bu zaten dediğim gibi ilk projede belli olur. Ondan sonra herkezin projesi vardır gittikçe kaliteyi arttırarak en mantıklı projeleri en güzel şekilde yaparak devam edeceğiz. Not : Şu anda 1 php den anlayan arkadaş katıldı gibi.
|
Alıntı:
Alıntı:
.Onur. PM gönderdim (cevabı bile geldi aslında ama cevap verilmemiş gibi durmasın )
| Stil | |
|
|