![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar yarım saat önceye kadar birşey yokken şimdi virüs programı siteme girdiğim zaman Trojan-Clicker.JS.Agent.h böyle bir virüsün oldugunu söylüyor bunu nasıl çıkartırım acaba
webmasterlık konusunda yeniyim yardımlarınızı bekliyorum
|
|
||||
|
Online tarama yapmanizi tavsiye ederim. Local bilgisayarinizda virus var gibi...
http://www.ewido.net/en/onlinescan/ |
|
|||
|
Ya Şuan Sitedeki Toplistleri Kaldırdım Büyük İhtimal Onun yüzünden oluyor
Arkadaşlar Ben Şuan netten Giriyorum karspey skay programı olan bir arkadaş var ise siteye girebilirmi çünkü sadece o yakalıyor şuan toplitleri kaldırdım egerki programı olan varsa www.muslumannesil.com a girebilirmi çünkü bende virüs çıkmıyor şuan çıkan arkadaş var ise bi bana söylesin
|
Bende de admincp ye girişte oluyor ve ftp de index.php vs.. de kaspersky uyarı veriyor arkadaşlar nasıl çözeriz bu konuyu.. + benim siteye girince uyarı vermiyo kaspersky toplist yok jawascripti kod yok..
|
|
|||
|
admincp ye girmek istediğimde yani kullanıcı adımı şifremi yazıyorum kaspersky engel oluyo Trojan-Clicker.JS.Agent.h virüs diyor engelle dediğimde sayfaya giremiyorum bide izin ver var kasperskyde ona basmadım daha.. yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar ne yapmam gerek ?
|
|
||||
|
Bu konuyu inceler misin, benzerlik gosteriyor.
ek: once makinani virus taramasindan gecirip, sonra tum index dosyalarini tekrar upload etmelisin.
| Stil | |
|
|