![]() |
|
|||
|
selam
garanti sanal kart kullanan varmı arkadaşlar? ben forumda yahoo'dan domain alınabileceğini görmüştüm ve domain aldım. kartıma 10ytl aktardım domain aldım 1 baktım kalan hesabım 1.75ytl neyse geri aktardım hesabıma ama kim ne almış gözükmedi domaini aldım 1 saniye sonra hesabımda o kadar kaldı sonra 4 gün sonra yahoo 6.küsür ytl daha çekmiş benden bu niçin olabilir? durduk yere 15 milyon niçin verdim ben.. yahoo hem 8 hemde 6 mı çekiyor aldığım hizmet sadece domain eminim başka bir hizmet almadığıma garanti e-extrede ise 10 ytlden 8 in nereye gittiği gözükmüyor ama aldıktan 5 gün sonra çekilen 6 ytl gözüküyor yahoo tarafından çekilmiş görüşlerinizi bekliyom |
|
||||
|
Garanti bankası sanalkart provizyon sistemini kullanir. alisveris yaparsiniz sanal kart hesabinizdan bu harcama düşer fekjat provizyon bekler. Provizyon işlemi tamamlandığında ise sanalkartınızın ekstresinde ilgili alışverişinizin detaylarını görürsünüz. yani sizin gördüğünüz 4 gün evel yaptığpıız domain harcaması.
alo garantiyi aramanı tavsiye ederim daha tatminkar bir yanıt alabilirsin
Webmaster Zone Konu darXis tarafından (2005-01-06 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
beyler kaçar lira cekil kartlarinizden yahoo domainler için masraf felan almiyormu banka kredi kartlari
|
Alıntı:
6 ytl borc icin hemen garanti bankasiyla konussaydiniz ve ben onu odemem kesinlikle, zaten bunun icin aldim deseydiniz. Simdi bu 9 gunun sonunda garanti bankasi 6 ytl 'yi mi geri yukleyecek? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|