![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaslar,
EstetikForum.net kimin dir bilen var mi? Benim kendime ait Estetik Merkezleri isimli sitem var. EstetikForum.net'tekiler sayfa title'indan detayli bilginin nokta virgulune kadar almislar. Bir firmanin adi, adresi, telefonu genel bilgidir ve bunlar uzerinde hak iddia edemem ama noktasi virgulune, firma tanimina kadar alirsan da artik pes yani. Ben zaten bu ise yeni baslamisin, optimizasyondu, PRdi, backlinkti derken ugrasiyorum, birde bununla ugrasacak vaktim yok. Kibarca soyliyecem umarim bende birseyler kopyaliyacaklarsa bile bir kac takla attirip kopyalasinlar, en azindan kopya sayfa/icerik durumuna dusmeyelim. Benim emegime ayip yahu. Konu falsealarm tarafından (2007-11-10 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
o siteyi calan kişi soytarilee dir. Teomandogan.com sitesinin seosunu yapıyor. Herkesin sitesini calmıs guzelonline.org v.s. birsürü arkadaşımızın sitesini calmış hatta gazete sitelerinide calarak estetik sitesini cevirmiş. Benimde birkaç sitemi caldı ordan biliyorum. İnterneti copluge cevirmek istiyor bu arkadas. R10 forumda soytarilee adında bulabilirsiniz kendisini.
|
|
||||
|
mahkemeye vericem de
süründürcem de korkut camına taş at yap bişiler ![]()
__________________
www.ertahost.com |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|