![]() |
|
||||
|
S.a
Serverdeki tüm sitelerimde anlayamadığım bir nedenden dolayı site yüklenir yüklenmez bir ip'den bişey indirmeye çalışıyor. Ve böyle bir ip yok. Yani en azından whois çektim ve öyle birşey göremedim. www.troyuncu.net www.utkuts.com www.fatihsitesi.com www.antiokul.net buralarda örnekleri var. Antivirüsü açık olan arkadaşlara direk uyarı verir zaren. Sayfa kaynağına baktığımda birşey bulamadım. Serverdeki tüm dosyaları silip yenileriyle değiştirdim sorun gene aynı. Şu anda gerçekten google'ın fişlemesinden korkuyorum. Resellerzoom kullanıyorum mail atmayı düşünüyorum ama ne yazacağımıda bilmiyorum. Bu konu hakkında bi fikri olan arkadaş varmı? Ne yapmalıyım nasıl kurtulurum bu durumdan? Konu başlığı biraz garip oldu ama yazacak bişey bulamadım kusura bakmayın |
|
|||
|
toplist işini pek sevmem, çok defa aynı durum başıma geldi
kod ekleyeceksen kardeşim ne toplistin kodunu .js den alan kod ekleyeceksin nede iframe ile kod veren toplistin kodunu ekleyeceksin. Başına iş açalar benden demesi. Kaç defa zararlı içerik damgası yedi googleden sitem ama cok sükür ki forumda birkaç arkadaşın yardımıyla açtırdık, googleden zararlı icerik yedigi 7 günde zararım 2000 ytl olmuştu + 10k hitlerim 1k oldu ve toparlanması 2 ayı buldu.
|
Hocam Problem serverinde yayılı olabilir. arada bir kontrol et sitelerinin indexlerini. işi kötü tarafı bu trojanlar bir kez kuruldugu adama bir daha kurulma işlemi uygulamıyor. haliyle sitende trojan kod varsada farkedemiyorsun.
| Stil | |
|
|