![]() |
|
||||
|
Benim sitelerimden düşüş hiç olmadı bence birde link çıkışlarını kontrol altına almak gerekir, 20 tane site ile link değişimi yapıp onlara link verip aldığında kazanan değil kaybeden rolünde oluyorsun.
Düşüş olmadı dediğimde şöyle eski sitelerimin hepsi +1 +2 olarak değişmiş yeni sitelerimin en düşüğü ise pr4 ile başlamış hiç bakmadığım fakat spamdan falan uzak olan bir sitem özellikle link bile eklemedim biryere pr5 olmuş sıfırdan... Biraz kendimize dönmemiz gerek bence... |
|
|||
|
herşey pr degilki
aramaların algoritmasının genelini pr ile kıyaslamak yanlışşşş
|
sağlam sitelerde de düşüşler var. ceza olarak link çıkışları ile pr bağlantısı kurulmuş olması münkün olabilir. bunun dışında daha önce de yazıldığı üzere pr link satışları yüzünden pr değer eşitlemelerinde 1-2 değer gibi yeni bir düzenleme olabilir.
pr3=5 olayı çok yazıldı, burada da yazdık ama etkileri yavaş yavaş görülmeye ve yazılmaya başlar sanıyorum. biraz beklemek lazım. 17 günlük site ve sayfalar pr almış bende. artık pr ile fazla uğraşmamak gerek. farklı konular ön plana çıkmaya başlayacak. artık pagerankin değeri düştü. pr lerinde büyük oranda değişiklik olan sitelerde yerlerinde oynama olmadığını görüyoruz. Konu pigeon tarafından (2007-10-27 Saat 19:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
düşme görmedim demişsiniz ama pr si artan ya da düşmeyen bildiğimiz pr 6- 7.. olan büyük site neredeyse yok.
hürriyet dahi bu dönemde dünyanın en çok ziyaret edilen sitesi oldu ama düştü. backlinkini sağlam tutmamış demek pek doğru olmaz herhalde. düşmesinin sebebi muhtemelen bumerang ı başlatması olabilir. genelde baktığımızda link çıkışları oranı ile ters orantıda çıktı pr ler. Konu pigeon tarafından (2007-10-27 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|