Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular

Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 05:18
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
ayiptir is an unknown quantity at this point
Standart Webmasterlar Dikkat

Merhaba.

2 sene once Turkiye'nin en guvenilir firmalarindan biri olan turkticaret.net araciligi ile showtv.org adli bir alan adi kiraladim. gectigimiz sene suresi dolmasina yakin kredi kartim ile suresini uzatmak icin giris yaptim fakat basarili olamadim. banka havalesi ile gonderecegimi ilettim ilgili firmaya ve bana 5 is gunu sure tanidilar. Bu 5 is gunu dolmadan ailemden birinin kredi karti ile odeme yapacagimi bildirerek kredi karti bilgilerini turkticaret.net e gonderdim. normal bir alan adinin 1 senelik kira bedeli olan 7$ lik ucreti cekmelerini rica ettim. ve bana 2 gun sonra bir mail geldi. alan adinin 1 yillik kirasi olan 7$ yerine benden 20 kati bir olan fahis bir ucret talep ettiler. bu durumda gerekli itirazi yaptim fakat basarili olamadim. Halen bu firma da 7 adet alan adim daha bulunuyor. ilgili alan adi whois bilgilerinde de halen benim bilgilerim ismim soyismim adresim ve telefonum bulunuyor. bugun aksam 18:00 de kaydi dusecek olan alan adimi yeniden kiralamak icin basvurdugumda ise bu kadar GUVENİLİR bir firmadan beklenmeyecek bir hareket ile karsilastim. Alan adinin suresi 1 sene daha uzatilmis ve halen kontrol panelimde gorunmuyor. Ama bana 1 cevap bile verilmedi. Boyle ciddi calistiklarini idda eden ve kendini kanitlamis bir firmadan bunu yasamak hayal kirikligi yaratti. Ahlaka ilgili tum dostlardan yardim istiyorum. hakli hakkini alsin. ilgisiz kalmayin. goruslerinizi bildirin. http://www.helperiz.biz/turkticaret/

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 05:46
Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Can Can isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/1
Can is on a distinguished road

tabii, ayiptir arkadasim hemen goruslerimizi bildirelim.
oncellikle gecmis olsun yasadiklarindan oturu...

turkticaret turkiye'nin en guvensiz, dolandırıcı, IGRENC hizmet veren en buyuk balon firmasidir. Herseyiyle yalandir, bedava verseler bile ".com,.net,.org....vb" uzantili alan adlari turkticaret.net ten alinmamalidir....

Yukarıdaki igrencliklerin 4 kati hosting icin de gecerlidir. geceleri bilgisayarlarini kapatip eve giderler ve siten saat 00:00- 08:00 arasi yalan olur.. mysql baglantisi 1 gun icinde 30-40 kere gider gelir, kopar, takilir....
serverlari inanilmaz yavastir, sayfa acilmasi suresi felaketin ustundedir.

AMAN DERIM, AMAN kimse turkticaret.net ten hicbirsey almasin, bedava verseler bile UZAK durun. 7 senelik webmasterlik deneyimim ve gecmisime dayanarak bunu soyluyorum uzak durun....

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 09:33
hitmp3tr_com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

hitmp3tr_com is an unknown quantity at this point

iyide arkadaşım faturan yokmu süresi dolmadan savcılığa başvursaydın keşke. bence hala başvurabilirsin. bu resmen dolandırıcılık.

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 09:33
silenceofdarkness - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 5
silenceofdarkness is an unknown quantity at this point

walla bir domain aldim burdan ama buy 80 bin domaini kim aldi bu firmadan oyle bas bas bagiriyorlar biz en iyiyiz sektorun lideriyiz diyorlar

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 12:13
dll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dll dll isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 5
dll is on a distinguished road

Benim 8-10 tane domainim var ve hiçbirinden şu ana dek sorun yaşamadım. Domainlerin değerleride çok yüksek. Tek kötü olay *.tr uzantılar icin benden NS yönlendirme parası istemeleridir. Hostinginin kötü olduğunuda duymuştum. Sana geçmiş olsun diyebilirim ama eğer elinde fatura felan varsa mahkemeye başvur derim. Belki kazanırsın o zaman bu tür şeyler bir daha olmaz isimlerinin zedelenmemesi icin yapmazlar diye düşünüyorum.

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 20:44
Senior Member

uslanmaz is an unknown quantity at this point

ayiptir ,

ben senelerdir onlarca domainimde bir sorun yaşamadım ve turkticaret beni oldukça tatmin eden bir hhizmet veriyor şu an. bu showtv.org u düşmesine yakın uzattım demişsin fakat tam düşme tarihi ve uzattığın tarihleri de yazarsan daha net yorumlar yapılabilir. çünki turkticaret domain register tarihinden 1 sene sonra domain fiyatını 7$ yerine yaklaşık 12$ a çıkartıyor . 13. aydan sonraki fiyat ise tam nedir bilmiyorum fakat registrant firma ücreti ne koyduysa turkticaret ona göre birşey çekmiştir diye düşünüyorum. hiç böyle bir olay duymadım. turkticaret in de 100$ a ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. bir yanlış anlaşılma veya teknik sorun da olabilir...

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 21:29
Junior Member

Standart Fatura Duruyor

Tabi ki faturalarim duruyor. Ama dediginiz gibi kira suresi dolduktan sonra yapmaliydim bunu. Ama size en buyuk kaniti gostereyim. Bir domain whois firmasina girin ve showtv.org adli domaini sorgulayin bakin ne goruceksiniz. dmain halen benim ismime kayitli. daha buyuk delil nedir. bunun disinda eger silmezlerse tabi ki firma ile aramda gecmis olan mail gorusmeleri duruyor. elimden geleni yapicam. bu kadar olmaz. para icin degil. 150$ verip yeniden alabilirim o firmadan. bir cok siteye sponsorluk yapiyorum. cok guzel sartlarda hosting kiraliyorum. ne demek 1 gb alan 20gb bw yillik 5$ ? paranin onemi yok bende. insanlik ve guzel ahlak pesindeyim. tesekkur ederim ilginiz icin.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 21:33
xmlsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

xmlsr is an unknown quantity at this point

şahsen turkticaretin böyle olaylara adının karıştığı en az 50 kere duydum ve örneklerini çok gördüm.

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 21:33
zeynelkoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

zeynelkoc is an unknown quantity at this point

benim de 1 tane domainimi odeme yapmadığımı iddaa edip kaydetmediler dekontu 10 defa faxlamama rağmen

son aylarda iyice azıtmaya başladılar yeni domain alacaklara sözüm sakın kanmayın bunlara

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2004-12-30, 21:39
Junior Member

Standart Gorusler

Arkadaslar kesinlikle reklam , cikar olarak algilamayin. lutfen goruslerinizi http://helperiz.biz/turkticaret/ adresindeki bolume de yapabilirmisiniz. cunku sonuc olarak tum goruslerin o bolumde bulunmasi cok onemli. gerektigi zaman bir cok sayfa yerine o sayfayi gostermem daha kolay olucak. goruslerinizi yazdiktan sonra lutfen haberi gordugunuz site ismini de eklemeyi unutmayin. tesekkur ediyorum.

Seçenekler
Stil